SLIK BLIR FARGEPALETTEN

Annonselenker: Ellos/Jotex/PosterStore

Happy onsdag, fine gjengen min ♥

Nå er det som nevnt ikke lenge til vi flytter inn i det nye huset, og mye av det som opptar tankene mine om dagen, er hvordan jeg skal innrede. Er det noe jeg synes er skikkelig gøy, så er det boligstyling, og jeg kan nesten ikke vente til å gå løs på prosjekt innredning. Vi tar med oss alt videre, men siden vi nå flytter fra 61 til 211 kvm, sier det seg selv at det blir nødvendig med litt flere møbler.

På denne boltreplassen skal jeg kose meg glugg, og i dag tenkte jeg å dele enda litt flere interiørtanker med dere. Det er så mange som lurer på hvordan det kommer til å bli i det nye huset, og da er det jo litt kjekt å vise dere hva vi ser for oss. Og jeg sier faktisk «oss» … Jeg har nemlig kikket rundt på nettet etter inspirasjon, og har – etter godkjennelse fra Dennis – landet på en fargepalett vi begge liker, hah. Tenke seg til… Denne gangen har han faktisk engasjert seg skikkelig, og til og med kommet med egne ønsker og idéer. Det er søren ikke verst til denne mannen å være, haha. For det er vel ikke til å stikke under stol at han ikke er den mannen i verden som er mest interessert i interiør, og det skal mye til før han legger merket til at jeg har forandret på noe som helst i heimen. Jeg kan seriøst ommøblere hele huset uten at han registrerer forandringen, haha. Og jeg tror nok ikke at jeg er den eneste som har en mann som dette…

Vi har to stuer. En oppe i en åpen stue-kjøkkenløsning, og en i underetasjen. Kjøkkenet er sort, og da tenker jeg at det kan være fint med en kombinasjon av gråblått, natur, mørk grå, beige og sort. Akkurat passe soft, men likevel litt mer edgy enn det jeg ser for meg i underetasjen. Der skal det nemlig bli litt lunere, med innslag av brunt/kamel og gull, sammen med tre, natur og hvitt. Jeg tror det kan bli skikkelig fint!

1. Taklampe her / 2. Spisestoler i velour her / 3. Putetrekk her / 4. Sofa i chenille her / 5. Kubebord med speil her / 6. Poster Beige Nature her / 7. Poster Highland Cow her / 8. Putetrekk her / 9. Poster Mountain Road her / 10. Poster The Earth Has Music her / 11. Poster Stained Art her / 12. Poster Dried Flower her / 13. Salongbord her / 14. Gulvteppe her / 15. Lenstol i velour her

I underetasjen blir det mye hygge fremover, og filmkvelder i sofaen. Vi la vårt elsk på Söderhamn fra IKEA da jeg fant en 3-seter på Finn like før jul, så denne blir med oss videre. Vi har kjøpt mer av denne sofaen slik at vi kan bygge den større, og med nye trekk blir sofaen så god som ny. Hurra!

16-21. Naturplakater fra Poster Store her / 22. Putetrekk i velour her / 23. Putetrekk med mønster her / 24. Sofa fra IKEA/Finn.no / 25. Lenestol i velour her / 26. Salongbord i messing her / 27. Deilig og fluffy gulvteppe her / 28. Glassvase/lyslykt her / 29-30. Blosterpotte på pidestall her

Hva synes dere? Kan bli bra dette her, eller?

Ellers hadde vi et møte med en møbelsnekker i går, og det var så gøy å høre at han kunne gjøre alle våre interiørdrømmer til virkelighet. Gleder meg til å fortelle mer om dette etterhvert!

Nyt dagen i det fine været, flotte folk. Vi skal ut på trilletur hele gjengen etterhvert. Mamma i rullestol og Falk i vogn.. Dette blir koselig!