Annonse

SLIK KAN DERE HJELPE!

//Lokal tid: 11.21

God morgen herfra, skjønninger ♥

Hvordan har dere det i dag?

Vi skal snart ut på nye eventyr, og i dag står Antelope Canyon for tur. Hjelpes som vi gleder oss, men før vi drar ut på oppdagelsesferd, blir jeg nødt til å dele dette klippet fra NV2 Nyhetskanalen.

For noen uker siden var jeg gjest i studio for å snakke litt om mine opplevelser fra min andre tur til Hellas. I studio var også generalsekretær i Dråpen i Havet, Trude Jacobsen samt Kristin Zachariassen, som er daglig leder i Sykehusklovnene. På dette tidspunktet sendte nemlig Dråpen i Havet sykehusklovnene til Idomeni, slik at de kunne glede både store og små – fantastisk!

Det begynner å bli en stund siden denne sendingen, men saken er like aktuell i dag. Med det samme media slutter å snakke om flykningkrisen, er det lett å glemme at tusenvis av mennesker fortsatt er på flukt. At disse menneskene fortsatt kjemper for livet, og at de gjør alt de kan for å overleve – alt de kan for å skape et «normalt» liv for sine familier.

I Idomeni var situasjonen katastrofal og forferdelig… En situasjon ikke et liv verdig! Jeg har hørt at enkelte faktisk nå i ettertid har valgt å reise tilbake til sitt krigsrammede hjemland, da det nesten er bedre enn å være stuck på en grense slik som dette. Tenk det! Kan dere fatte og begripe hvor ille situasjonen da må være??

Flere av dere lurer på hvordan dere kan bidra, så nå tenkte jeg å fortelle litt om nettopp dette.

For det første, så anbefaler jeg alle som ønsker, og som har muligheten til å ta seg en uke eller to i Hellas, å gjøre nettopp det. Behovet for hjelp er stort, noe som kommer klart og tydelig frem på Dråpen i Havet sin hjemmeside.

Dråpen i Havet er virkelig en fantastisk organisasjon å reise i regi av! Om man ikke har muligheten til å reise nedover, er økonomiske bidrag alltid viktig. Dere så jo hvor mye vi fikk handlet på forrige tur, takket være økonomiske bidrag fra nettopp dere. Kontonummer til Dråpen: 1503 67 54327 – Vipps: Søk på ’Dråpen i Havet’.
I tillegg til dette, kan man bidra på mottak her hjemme. Dette er en svært viktig del av integreringen, så om dere har mulighet til å ta turen innom et mottak, om det så bare er én gang, så vil dette bety enormt mye for de menneskene som bor der. Mer om dette HER!
Et smil, en klem, en utstrakt hånd… Det har vi alle både råd og ikke minst muligheten til, eller hva?
Sees senere, fininger ♥
Annonse