SLIK SER GANGEN UT NÅ!

Annonselenker: Lagerhaus/Ellos

Det er jo litt utrolig at et bittelite som som entréen vår, kan virke romslig. Det er i hvert fall første gang på lenge, og nå tror jeg jaggu at vi har landet på den aller beste løsningen som både gir plass, men også mulighet til å oppbevare både sko, jakker, nøkler og tilbehør. Og det kjekkeste av alt? At det nå ble mulig å dekorere litt med planter og annet nips… Det er jo dette jeg synes skaper et mer personlig preg.

Jeg trodde jo at et stort skap (som dere ser her) skulle bli den beste løsningen for maksimal plassutnyttelse, men etter noen uker var det flere ting som begynte å irritere meg. Som at vi ikke hadde en slags flate å legge fra oss småting man gjerne har i hendene, med det samme man kommer inn døren. Nå, derimot… Nå har vi både knagg til jakker, et skap som rommer både sko og luer, og en plass å legge ting. Jeg synes dette ble skikkelig fint, og den beste løsningen til nå.

Det eneste som mangler er å få montert den nye taklampen jeg har kjøpt. Den som er det nå er så grusom, så det skal bli så lekkert å få plass en hengende herlighet i glass.

Skoskap, gulvteppe, speil og veggknagger i messing fra IKEA // Bordlampe HER // Trappetrinnsteppe HER 

Vi har også fått limt på noen skikkelig solide tepper i trappetrinnene. Trappen vår er så bratt og glatt, så dette gjorde virkelig susen. Fint ble det også! Nå har vi også såpass godt med plass i gangen, at vi kan plassere vognen der uten at den står så altfor i veien. Toppers!

Magnetklype i gull HER // Metallrist HER // Kort HER // Avishylle/magasinholder HER // Blomterpotte HER //Sort metalleske – Liten HER  Stor HER // Sort metallbrett/hylle HER // Sorte knagger til f.eks. nøkler HER // Skohorn i tre HER // Små papirklemmer i gull HER // Sort veggkrukke til planter HER

 

Hva synes dere? Ble det bra?

Nå blir det fredagstaco her i heimen – nam! Nyt kvelden, lovebugs ♥