SLITEN I HODET

Okei… Hvem skulle tro at den ene timen man skrur klokken tilbake, skulle by på såpass store utfordringer? Dette er det nok mange småbarnsforeldre som kjenner seg igjen i… Vintertid. Før jeg fikk barn var denne «ekstra» timen livets gave, men nå? Den timen kan du få billig av meg, ass, haha.

Vi har jo klart å innføre sånne fine leggerutiner. Omsider. Klokken 19.00 er det leggetid, og etter noen gode uker nå med prøving og feiling, har vi landet på noe som funker gull. Han har også flyttet inn på eget rom og greier, og det ser virkelig ut til at Falk setter pris på rutiner. Han blir trøtt rundt klokken 18.30, så da er det bare å rulle ut puppen, gi han noe å sove på, og så slukner han klokken 19.00.  Men nå de siste dagene har jo egentlig klokken vært 20.00 når den er 19.00, og den ekstra timen har vært så sjukt krevende… Nesten på grensen til komisk, haha, og jeg kan trygt si at jeg er litt mer sliten i hodet enn ellers… Phew! Heldigvis har det nydelige høstværet virkelig gjort sin entré  de siste dagene, så da har jeg fått klarnet toppen i frisk luft og nydelige omgivelser. Det gjør virkelig underverker for kropp og sjel!

Nå er det ikke første gang dere ser bilder fra mine trilleturer akkurat, men nå er det jo stort sett det hverdagen min består av. Så da får det bare bli litt gjentagelser mellom slaga. Det er jo så forbaska fint langs den ruten jeg pleier å gå, så da klarer jeg liksom ikke dy meg. «Bare ett bilde til…» sier jeg til meg selv, og før jeg vet ordet av det har jeg tatt 30 bilder av det samme motivet, haha.

Veien langs Akerselva er jo som skapt for folk med kids og barnevogn. Et perfekt sted å trille!

               

Er det bare meg, eller har høsten vært ekstra fin i år? Det kan godt være at jeg rett og slett bare glemte å nyte den i fjor, men det er likevel ett eller annet som er så eksepsjonelt vakkert med årets høst ♥

Dennis har kommet hjem fra London. I morgen står en ny TV-innspilling for tur, og deretter tror jeg vi må finne noe tid til å få litt kvalitetstid sammen og pleie forholdet. Det er ikke bare-bare å få barn, og når det i tillegg har vært altfor mye den siste tiden som har påvirket oss i negativ retning, gjelder det nå å brette opp ermene og få skuten på rett kjøl. Jeg har troen ♥

Håper dere har hatt en vidunderlig tirsdag, fine venner. Skulle til å si «snart helg» , men det stemmer jo ikke. Bah! My bad, hah.

Sånn helt på tampen… Jeg blir så ubeskrivelig glad om dere vil stemme på meg som «Årets influencer» HER. Hvis dere mener jeg fortjener den tittelen, selvfølgelig… ♥