Annonse

SLOW MORNING

Når det er påskeferie, er det ikke for sent å si god morgen klokken ett, så da sier jeg bare GOOD MOOORNING, darlings ♥

Har dere sovet godt, skjønnaser? 

Jeg prøvde å komme meg opp tidlig for å få gang på dagen, men sengen og armkroken til Dennis fristet altfor mye, så vi ble liggende å slumre til langt utpå formiddagen. Deilig, SELVOM jeg alltid får stress når jeg ikke opprettholder et høyt tempo. Denne påskeferien egentlig ikke er så mye ferie for min del, for selvom jeg skal trappe ned bittelitt, er det sinnsykt mye som ikke kan vente i en hel uke. Men vet dere hva? Det er faktisk helt innafor, for når man driver for seg selv blir man aldri lei av å jobbe rassen av seg. Hehe!

Ellers hygger jeg med gresk yoghurt toppet med musli, honning og friske blåbær, og skal om litt hoppe i dusjen og vaske ut bølgene fra fredag. HE HE! Jeg og disse vaske-håret-rutinene er ikke akkurat på topp som dere vet, men hvem pokker bryr seg så lenge man har godt humør og en god tørrshampo.. Hahahah!

Nyt tirsdagen, skjønninger ♥

Dere er best i test!

Annonse