SLOW MORNING

Heisann hoppsann, skjønnheter ♥

Er det én ting jeg skal bli flinkere til, så er det å ikke få fullstenig stress over å droppe vekkerklokken, sove til jeg våkner, og tillate meg selv å ta en rolig morgen. Det er jo noe helt magisk over det å kunne lage en kopp kaffe, krype tilbake i sengen, og bare sitte der i noen timer med macen, magasiner, og almanakken foran seg, uten å måtte sitte rett opp og ned på en kjøkkenstol. Jobben blir jo gjort uansett, så jeg skjønner ikke hvor det stresset kommer fra. 

All respekt til dere som faktisk klarer å stå opp klokken fem for å gå på skolen eller for å gå på trening før jobb, for jeg har ikke sjans. Selvom jeg gjerne har dødslyst til å sprette opp før fuglene fiser, kan jeg bare glemme å klare det, og mye av grunnen er nok at døgnrytmen min er helt føkka. Siden jeg i teorien kan stå opp akkurat når jeg vil, har jeg liksom ikke noe hastverk med å gå å legge meg før midnatt, og da blir jeg som regel sittende foran data’n til langt på natt. Ekstremt dårlig uvane, men herlighet så mye jeg faktisk får gjort på nattestid. Det er faktisk da jeg er på mitt aller mest effektive, og sånn var jeg faktisk også på skolen. Jeg har ikke tall på hvor mange inleveringer jeg jobbet med etter leggetid, og det var faktisk noen gode karakterer som vanket på de oppgavene. Hehe!

Her sitter jeg altså… I sengen med den obligatoriske kaffen i hånden, og bare «heeiii blooggeeeen«, mens Dennis er ute med Fokus. Herlig og rolig start på dagen, med et snev av stress og panikk… 

Breakfast next!

LOVE YOU ALL ♥