Annonse

SLOW SUNDAY

God morgen, darlings ♥

Hvordan har dere det i dag? Er dere fin i formen eller ligger dere i fosterstilling etter en heidundrandes lørdag? 

Fokus og jeg er i totalt avslappingsmodus, og bruker søndagen til sen frokost og hyggelig søndagsunderholdning på TV’n. Nå hørtes jeg ut som tidenes pensjonist, men det er faktisk innafor på en søndag etter en skikkelig voksen og halvedru lørdag. 

Herlighet så koselig vi hadde det i går. God mat, gode samtaler og god vin førte til en perfekt lørdagskveld, og det var virkelig godt med litt etterlengtet venninnehygge. I tillegg fikk vi trukket ut forbokstaven til den byen vi skal reise til, så nå er det opp til reiselederne, Stine og meg, å avgjøre the final destination. Vi har nemlig opprettet en sånn liten reisegruppe da vett, så nå overfører alle vi jentene et bestemt beløp til en reisekonto hver måned, som skal brukes til en reise når vi nærmer oss vår.

Det utnevnes to nye reiseledere ved hver reise som tar seg av bookinger og aktiviteter, og de andre får ikke vite noe som helst får vi møtes på Gardermoen. Gøy? Så forbanna GØY!!! 

Men hallo? Se på han sjarmøren over her da.. Hjertet mitt smelter! Perfekt søndagsdate det her, siden Dennis ikke kommer hjem igjen før i morgen. 

Nå skal jeg pakke ut etter London og sette på en klesvask.. Neida, vi har ikke fått styr på alt som ble med oss hjem fra tur enda, og nå begynner det å flyte over i underetasjen. På tide å få litt orden? Uten tvil!

Håper dere får en vidunderlig søndag ♥

Annonse