Annonse

SMÅ DETALJER MED STOR BETYDNING

//Sponset goodiebag

Hei igjen, babes ♥

Er det én ting jeg synes er skikkelig gøy, så er det å dekke bord, og gjøre det klart til en real sammenkomst. Dette har jeg fortalt dere både tre og fire ganger, så det kommer jo ikke som en overraskelse at jeg koste meg glugg ihjel da jeg dekket bord, natt til lørdag.

En av dere fine lesere tipset meg om det regnbuefargete bestikket fra Lagerhaus, og halleluja for et bestikk. Dette satt virkelig prikken over i-en, kombinert med gull, rosa, lilla, zebra og rosa leopard. For neida – juleborddekorasjonen trenger overhodet ikke være tradisjonell, og denne crazy fargekombinasjonen bidro til en ekstra fargerik hurra-meg-rundt-stemning!

IMG_0788

IMG_0812

I tillegg til den store overraskelsen som var 30 herlige korister fra Birkelunden Mannskor, kunne jeg også glede chicksa med litt nytelse fra Kondomeriet, hehe. Jeg kunne jo ikke gjøre det dårligere enn i fjor, og også i år var Kondomeriet så snille å sponse meg med goodiebags til alle jentene.

I denne lå blant annet den freshe klitorisvibratoren – Ibiza Vibes fra Ooh Je Joue, som selvsagt ble en hit hos hele gjengen. Denne funker som bare rakkern, og siden det er jul og greier, vil dere i to dager få hele 50% rabatt på denne vibratoren ved å ta i bruk rabattkoden: STYLEIBIZA

Vi må jo være litt ekstra snille nå i disse deilige førjulstider, ikke sant?

IMG_0776-2

IMG_0772

IMG_0817

IMG_0810

IMG_0822

IMG_0798

IMG_0791

IMG_0789

IMG_0775

Det skal virkelig ikke så mye til – hemmeligheten ligger i de små detaljene som får stor betydning! Som dekorasjon på bordet, brukte jeg både glitter i gull og lilla, samt små rosa og lilla perler fra TGR. Dette kostet under hundre kroner, og er en superenkel måte å tilføre ekstra sprudde. Lysene i lilla og rosa er også fra TGR, de rosa serviettene er fra IKEA, og de møsntrete serviettene er fra Superkul.no. Ganske så fresht, ikke sant?

Nå skal jeg straks stenge butikken, og deretter suse utover til mamsen og Jon for å slå av en prat. Måtte dere få en vidunderlig kveld, rockeboller. Jeg digger dere!

Annonse