Annonse

SMAKFULL VEGANSK MIDDAG TIL UNDER 50-LAPPEN

Mine fine, jeg glemte jo å rope høyt hurra i går for den internasjonale vegetardagen. Jeg burde jo i det minste delt en digg oppskrift, men det får jeg gjøre i dag i stedet. Hver dag burde egentlig vært en internasjonal vegetardag, spør du meg… Aller helst en internasjonal vegandag, hehe, men det blir vel for mye forlangt (dessverre).

Vi er i skikkelig sparemodus om dagen, og prøver å bruke så lite penger som overhodet mulig, og det betyr at man blir ekstra obs når man går på butikken for å handle. I dag fikk vi faktisk en superdigg vegansk middag til under 50-lappen, og det er så rimelig at jeg blir nødt til å dele oppskriften. Nå er jo ikke dette det mest avanserte greiene, men godt smakte det, og det er jo det viktigste! Vi handlet på Rema 1000, og kjøpte altså Rema 1000 sin spagetti og pastasaus som vi pimpet opp et par-fire hakk. Grønnsakene kjøpte vi i løsvekt på den internasjonale kolonialen på hjørnet.

SPAGETTI OG TOMATSAUS MED RØDE LINSER OG GULRØTTER

DU TRENGER: 

Ønsket mengde spagetti  1 glass Rema 1000 pastasaus  4 gulrøtter  1 gul løk  1 pakke røde linser  4 hvitløksfedd Diverse krydder  Noen klunker soyasaus hvis du har det stående (kan sløyfes)

DETTE GJØR DU: 

1. Kok opp vann til spagettien, og gå i gang med tomatsausen.

2. Kutt opp løk i små biter. Finhakk hvitløksfeddene, og rasp gulrøttene. Bland grønnsakene sammen med tomatsausen i en kaserolle, og la det koke opp.

3. Tilsett linsene, og la blandingen koke i ca. 15 minutter. Jo lenger sausen koker, dess bedre smaker den.  Smak til med det du har av krydder. Vi brukte en krydderblanding beregnet til å ha i pasta- og pizzasauser, samt kajennepepper, salt, pepper, og gastromat. Jeg hadde også noen få plommetomater igjen i kjøleskapet, som jeg inkluderte i blandingen.

4. Kok opp spagetti og server! Håper det smaker ♥

Det er rett og slett gøy å handle mat når det kan gjøres såpass billig, og vi er heldige som har et godt utvalg av diverse butikker og ingredienser like utenfor døren. Når vi skal unne oss det lille ekstra går vi på Meny, men i hverdagen er det fint å kunne gjøre handelen så rimelig som mulig, uten at det skal gå utover smaken.

Mums! Vi elsker jo spagetti begge to, så dette her var rett og slett en perfekt middag ♥ Det beste av alt er at vi har nok til en liten kvelds også, og det er jaggu ikke dårlig til den fine prisen – hurra!

Finn flere enkle, veganske og superdigge oppskrifter HER!

Nyt kvelden, fininger ♥

Annonse