#SMALLACTSOFLOVE

Annonse: Love Beauty and Planet

Jeg er så stolt! Jeg har inngått et samarbeid med en drømmekunde – en kunde jeg har hatt på ønskelisten min i lange tider. Jeg har faktisk vært litt misunnelig på andre profiler som har fått lov til fronte denne merkevaren, men endelig kan jeg meddele at jeg er en av dem som skal få gleden av å fronte Love Beauty and Planet!

Dette er en nydelig produktserie til hår og kropp, og alle produktene skal være like bra for mennesker som for planeten. Målet til Love Beauty and Planet er å gjøre både deg og planeten vi bor på litt vakrere. Produktene er vegansk, de er ikke dyretestet, og de inneholder bærekraftig fremstilte ingredienser. I tillegg er flaskene større – man får 400 ml shampo og balsam i hver flaske, og virkelig valuta for pengene. Og best av alt? Produktene selges på dagligvarebutikken! Og de av dere som har fulgt meg lenge, vet jo at jeg sverger til hårprodukter jeg kan kjøpe i dagligvare.

For å kickstarte dette samarbeidet, kliner vi til med en liten challenge. Hos Love Beauty and Planet, handler det nemlig om small acts of love, og akkurat dette begrepet synes jeg er så ufattelig fint. #Smallactsoflove ♥ Jeg elsker det! Og dette ønsker jeg å spinne videre på… Hvilke små handlinger kan vi gjøre, som til sammen vil utgjøre en stor forskjell – både for miljøet og for dem vi er glade i?

Har du lyst til å bli med på en liten 7 days #smallactsoflove challenge? Jeg håper i hvert fall det – og den starter allerede i morgen. Under her ser dere i grove trekk hva de ulike utfordringene går ut på, og jeg vil for hver dag som går vise dere hvordan vi løser de ulike «oppgavene» . Jeg gleder meg skikkelig til de neste 7 dagene… Gjør du?

Dag 1: Bli med på å plukke søppel. Fyll en bærepose med det du finner på din vei!

Dag 2: Lag ditt eget kildesorteringsoppsett hjemme. Husk å bruke de grønne og blå posene som du finner på butikken. Disse er selvfølgelig gratis!

Dag 3: Vegansk Vaffel-onsdag! Lag deilige veganske vafler til deg selv eller til noen som fortjener det. Oppskrift kommer!

Dag 4: Gi et kompliment til noen som fortjener det.

Dag 5: Rydd i garderoben, og gi bort minst 2 ting til Fretex eller lignende.

Dag 6: Unngå bruk av plast hele denne dagen!

Dag 7: Egenpleie! Ta vare på deg selv i dag, og gi håret ditt god pleie med sjampo, balsam og kur. Jeg bruker selvfølgelig produkter fra Love Beauty and Planet.

Lykke til, og god søndag!