Annonse

SMILE, IT’S SATURDAY…

God morgen, mine skjønne ♥

Vi nyter en slow morning i sengen med en kopp kaffe, og våknet for ikke lenge siden. Deilig å ligge å dra seg med mannen til langt ut på dagen på en strålende lørdag, og om ikke lenge skal vi nyte en god frokost. Rundstykkene står i ovnen, litt lørdagsreggae surrer i bakgrunnen, solen skinner, og denne morgenstunden kunne faktisk ikke vært bedre. 

Taconighten i går var også veldig hyggelig, og kvelden ble avsluttet på Ringen kino og The Other Woman. Fy søren for en festlig film, og det var jaggu sporty av Dennis å dra på kino med 7 kvinnfolk. Haha. Men dere? Er dere klar over at dette var min jomfutur på kino i Oslo?? Tenk at jeg søren meg aldri har vært på kino i hovedstaden før, og det er faktisk 6 år siden jeg entret en kinosal. Hahahah. Ganske så stort øyeblikk for meg i går, med andre ord, og et kinobesøk frister absolutt til gjentagelse. Wuhhuu!

I kveld blir det date night og deretter bursdagsfeiring, og jeg har på følelsen av at dette kommer til å bli en skikkelig hyggelig lørdag. SOM jeg gleder meg til Dennis faktisk flytter til Oslo, for han sklir jo RETT inn i gjengen og rutinene her borte. Hurraa!

Hva er deres planer for dagen og kvelden? Noen som skal gjøre noe spennende? 

SMASK fra oss ♥

Annonse