Annonse

SMOKIN’ HOT

Good moorniiiing fra Løkka!

Herregud, tenk at jeg ikke skal ta farvel med Dennis om noen dager. Tenk at jeg skal våkne opp tett inntil han sånn cirka hver eneste dag fremover. Åh! LYKKE! Vi fikk jaggu det avstandsforholdet til å fungere utmerket, men nå var det virkelig på tide å ta det neste steget. Fy fader dette er herlig. 

Vi ankom Oslo sent i går etter en kjempefin tur med et stopp i Grimstad. Der ventet to fantastiske besteforeldre, en superskjønn tante og deilig middag, og jeg kan ikke være annet enn max lykkelig over å ha kommet inn i en familie hvor alle er like herlige. Mine svigerforeldre, for eksempel.. Ojojoj, de kunne jeg skrevet positive gloser om i en hel evighet, men det får vi ta på et senere tidpunkt. Hehe!

Alright.. Over til noe helt annet!

Er det noen av dere som følger med på Det Nye – Jenta? (Eller jentEN som jeg ville kalt det, HE HE) Jeg fikk ikke med meg forrige sesong, men i år er det litt annerledes da superflotte Jeanette er deltager. Dette er en jente med beina godt pantet på jorden.. Hun er så sprudlende, hyggelig og skjønn, og noe helt annet enn en typisk rosablogger og Det Nye deltager. Sånt kan man like, så jeg synes vi alle skal heie henne frem til finalen og krysse fingrene for at hun stikker av med hele seieren! Det er heller ikke feil at hun har fått sansen for StyleConnection, HE HE, og er det én frøken som er smokin’ hot i Skater Skirt og Sexy Shirt, så er det søren meg Jeanette. WOOW! *Plystre, Plystre*

Hallo?? 

SE på det her da!! Er hun ikke flott? Jeg blir altså bare så forbanna stolt når jeg ser kolleksjonen min på flotte jenter rundt om kring i Norges land, og jeg oppfordrer alle som bestiller klær fra kolleksjonen til å hashtagge #styleconnection på Instagram om noen bilder skulle havne på denne platformen, slik at jeg kan få gleden av å ta en titt. 

HURRAAA for pokker!

Skater Skirt – Neon Yellow HER // Sexy Shirt – Black HER

Alright.. Da er det på tide å komme seg opp av sengen og ut i bilen. Den er så stappfull at det er ikke rom for en bitteliten fis en gang, så nå skal vi gå i gang med utpakk før enda en tur på IKEA. HAHAHA!! Jada, jeg kom på at det er et par småting vi mangler derfra, men lurer på om det kanskje kan være smart å la Dennis bli igjen hjemme denne gangen. Ellers tror jeg han tar med seg flyttelasset tilbake til Stavanger. FOR GODT! Hahahaha. 

Ønsker dere en fantastisk fin dag, skjønne venner. Husk at jeg setter enormt stor pris på dere alle sammen ♥

Peace & Love

Annonse