Annonse

SMOOTHIE MORNING

God morgen, fininger ♥

Håper dere har sovet like godt som Fokus og meg, og at dere klar for en ny dag. Det er torsdag, vi er enda nærmere helgen og påskeferie, så nå regner jeg med at de aller fleste av dere teller timer til ferie. Hehe! Hva er planene deres for påsken, egentlig? Noen som skal til fjells? 

I år er første gang vi jentene ikke drar på påsketur sammen, og det gir litt mixed feelings. På den ene siden er det helt innafor å ikke skulle drikke seg fra sans og samling 5 dager på rad, for så å stå å hoppe og danse på bordene på afterski? På den andre, er det selvfølgelig noe som ikke blir det samme når vi i år ikke skal spise påskefrokost og påskegodt sammen, MEN? I år tar jeg påskefeiringen i Stavanger med kjærleiken og Fokus, og det finnes ikke noe annet jeg har mer lyst til enn akkurat det. Guri land som vi skal kose oss, og jeg gleder meg max!

Jeg sitter her og våkner skikkelig til liv med radioen på full guffe, kaffe i koppen og en smoothie foran meg. Jeg skal på et kurs i noe ekstremt kompliserte greier om ikke lenge, så da gjelder det å være frisk og opplagt, slik at jeg klarer til å suge til meg all informasjon. Satser på at denne informasjonen suser rett opp i topplokket, og nå ser jeg at klokken er blitt såpass mye at jeg blir nødt til å komme meg ut av døren. 

Vi skrives senere, superstjerner! Måtte dere få en nydelig torsdag ♥

Klem i fleng 

Annonse