Annonse

SMS’ENE SOM ALDRI BURDE BLITT SENDT…

//Annonse

Da jeg våknet rundt klokken halv syv i dag morges, var det så crispy og kaldt ute. Skikkelig deilig, faktisk… Nå kjenner jeg at jeg begynner å glede meg litt til den deilige høsten, og ikke minst til desember og juleforberedelser. Sommeren er dog ikke over riktig enda, og skal man tro på værmeldingen, kan vi vente enda en ny uke med sommervær og høye temperaturer. Det er jo litt herlig da, selv om det ikke gjør noe at høsten sniker seg innpå oss.

For noen uker siden gjorde jeg noe skikkelig gøy… Jeg var nemlig på en før-førpremiere på Bridget Jones’ Baby : alle gode ting er tre, og omsider har jeg lov til å dele mine tanker rundt denne filmen. Jeg har jo faktisk ikke sett noen av de tidligere Bridget-filmene, noe jeg skjønte jeg kanskje burde gjort – jeg heiet nemlig på «feil» mann, haha, da jeg ikke hadde noe forhold til han som har vært sentral i alle filmene.

Anywho… Bridget Jones betyr jo trøbbel, haha. Hele damen er jo bare svaret på kaos og katastrofe, og hun får virkelig vist sider veldig mange av oss jenter kan kjenne oss igjen i. Kleine hendelser, one night stands, og et liv fult av komplikasjoner og trøbbel. Jeg digger henne, hun er så vittig og jeg tok meg selv i å nikke til så mye av det som skjedde i denne filmen.

Bridget har bikket 40. Hun er fortsatt singel, og blir stadig påminnet at hun nærmer seg en barneløs 43-åring. Barn er jo ikke for alle, men det er ikke tvil om at denne frøkna så gjerne kunne tenke seg å stifte familie. Det er ikke bare-bare, og i et litt deppa og desperat øyeblikk tar en av hennes kolleger henne med på en skikkelig rai-rai-weekend som innebærer festival og alkohol. De høye hælene blir fort byttet ut med støvler, og det tar ikke lange tiden før de vokse snuppene begynner å oppføre seg som noen spik spenna gærne 20-åringer, med manglende respekt for seg selv. Gøy! Vi har jo alle vært der… På desperat mannejakt på festival, med stort sett uheldig utfall, hehe.

Skjermbilde 2016-09-12 kl

I dette tilfellet snakker vi uheldig tatt til et helt nytt nivå. Noen uker etter hjemkomst viser nemlig graviditetstesten at Bridget er preggo, men det som gjør det hele noe utfordrende er at hun ikke vet hvem som er faren, samtidig som hun inkuderer begge mulige options i svangerskapet. Dette betyr enda flere kleine hendelser, orging, stress, krangling og trøbbel, og jeg tok meg selv i å bli både svett og stresset på Bridgets vegne. Pheeew, sier jeg bare.

Dette er filmen du skal se om du trenger en god latter, og når du samtidig trenger en liten påminnelse om at du kunne vært i en verre situasjon, om situasjonen du befinner deg i per dags dato, føles litt trøblete og vanskelig.

Billetter til filmen kjøper dere enkelt HER!

Som nevnt inledningsvis, er jo Bridget svaret på relativt kleine hendelser, og i den anledning tenkte jeg det var på tide å by litt på seg sjæl, og dele en og annen pinlig historie fra livet så langt.

Jeg har vel delt mine pinligste øyeblikk med dere flere ganger. Kunsten er å kunne le av seg selv – det er faktisk det eneste som hjelper når man går på en skikkelig smell, men den dag i dag blir jeg fortsatt så flau over den gangen jeg klarte å sende nakenbilder til en skeiv venninne.

IMG_0148

IMG_0154

Personen har blitt en god venn i ettertid, men på tidspunktet bildet ble sendt, hadde vi mer eller mindre akkurat møtt hverandre, og det i jobbforbindelse. Hun var journalist, og jeg var hun derre bloggeren som tydeligvis ikke klarte å se forskjell på «Katinka» og «Kjæresten» på telefonen. Altså… Det er faktisk ikke greit, og i det jeg innså hva jeg hadde gjort, steg pulsen i takt med panikken. Jeg prøvde febrilsk å på et mirakulst vis stoppe sendingen, men det var jo selvsagt ikke mulig. Timene før jeg fikk svar på min beklager-melding, var på grensen til uutholdende, haha. Men jeg lærte jo også at nakenbilder og telefon er en latterlig dårlig kombo. Aldri noen flere nakenbilder her, for å si det sånn!

I tillegg til dette, kan jeg jo også legge til kleine hendelser som pinlige dater, hvor kommunikasjonen ikke gikk som smurt. Jeg glemmer aldri daten jeg var på med en fyr fra Sukker.no. Jupp, that’s right, folkens. Jeg hadde laget meg ei litta bruker på Sukker, og her kom man jo i snakk med både raringer, og weirdos. MEN, så dukket det plutselig opp en type som kanskje kunne være noe, og vi skulle møtes til en date på en kald høstkveld…

Praten gikk ikke lett, stemningen var klein, og det eneste jeg tenkte på var å få i meg den ene ølen etter den andre, fortest mulig. Han satt der og nippet til glasset, mens jeg helte nedpå – noe som selvsagt resulterte i at jeg ble drita-Rita, mens han fortsatt satt der nesten edru.

Det endte ikke godt… Faktisk så dårlig som at jeg ville kline, noe han overhodet ikke ville. Så der stod jeg da, full og jævlig, og prøvde meg, uten å få den responsen jeg ønsket. Han så jo så bra ut, men det stoppet liksom der, noe jeg overhodet ikke tenkte på i mitt berusa øyeblikk. Herregud så kleint.

Dere trodde kanskje dette topper listene over pinlige øyeblikk? Neida… Den meldingen jeg hadde klart å sende til han da jeg kom hjem, og som jeg selvfølgelig ikke fikk svar på, tok knekken på meg. HAHA! Takk gud for at livet går videre, ikke sant? Og at man faktisk kommer seg over sånne kneiker som det her, og samtidig kan le godt av det senere, hahahaah.
IMG_0151

Åhåj… Livet!

Det er viktig å le, og derfor ønsker jeg å gi bort noen billetter til denne filmen, sånn at dere kan få dere en god latter.

Skjermbilde 2016-09-12 kl-2

2 heldige lesere kan altså få se denne filmen, og ikke bare det – dere vil også få muligheten til å være med på førpremieren 15.september, med skikkelig rød-løper-stemning og full jubel.

For å bli med i trekningen deler dere et favoritt Bridget-moment, her i kommentarfeltet. Jeg synes også det er dødskult om dere også vil dele et typisk Bridget-moment dere har opplevd selv. Noen flere av dere som har vært på en like klein date som meg, f.eks?

Vinneren trekkes om 24 timer, så her gjelder det å raska på. Juuuhuuu!

Love you all ♥

Annonse