Annonse

SNAPBACK MANIA

Haha, jeg vet det.. Jeg vet hvorfor jeg trodde det var torsdag i dag..

Jeg har nemlig prøvd å boikotte denne dagen, for nå har jeg altså kommet til dagen hvor jeg har lovet å bli med Stine på trening.. Hun har siden lenge før jul bedt meg om å melde meg inn på treningsstudio sånn at vi kan trene sammen, og jeg har alltid sagt ja for å få henne til å holde kjeft om den forbanna treningen, haha. Men når Stine har fått for seg noe, så glemmer hun det ikke. Det var jo selvfølgelig det jeg håpet på, selvom jeg innerst inne vet at hun er en målrettet og bestemt frøken. 

På brunchdaten vår på søndag spurte hun igjen, og jeg bare, «jada, vi skal trene«, og hun bare, «flott, vi trener på mandag. Punktum«. Jeg fikk heldigvis sutret meg til onsdag, og nå som dagen har kommet er jeg på vei mot et depresivt sammenbrudd. Jeg HATER å trene.. Jeg vil ikke, orker ikke! Jeg KAN bare ikke utsette meg selv for den slags, selvom jeg vet at jeg har så sjuuukt godt av det. Jeg blir ikke yngre, jeg blir heller ikke fastere i fisken, og det er faktisk bare trening som kan gjøre noe med det. Jeg liker det IKKE! 

Da jeg stod på posten i sted måtte jeg bare sende en melding til Stine for å klage min nød, og prøve å oppnå en utsettelse til februar. Jeg føler liksom at februar er fint.. Da har jeg tid til å manne meg opp, og mens panikken presset på sendte jeg følgende melding: 

» Stine?? Jeg kan ikke være med på trening i dag! Jeg KAN BARE IKKE JEG GÅR I DEPRESJON VÆR SÅ SNILL IKKE TVING MEG!!!! Jeg har altfor mye å gjøre/rydde men hovedunnskyldningen er at jeg ikke vil. Jeg har ikke lyst. Jeg orker ikke. Jeg er ikke klar for dette!!!! Kan du please gi meg ut januar til å manne meg opp? Jeg MÅ ha den halvannen uken på meg til å innstille meg på at jeg skal trene, og i tillegg tar det tid å børste støv av treningstøyet som ligger stuet inn i boden. Vær så snill, Stine? Jeg måtte grine litt i sted fordi jeg gruet meg sånn. Jeg kan ikke!!!! Ikke i dag!!!!! Februar oki? 1.februar!!!! Da har jeg ingen rett til å si nei, og da skal du få tvinge meg med på hvilket som helst apparat eller time! Jeg LOVER!»

Hahah, jaddaaaa.. Jeg vet at jeg er en skikkelig sutreguri nå – det er trening vi snakker om her, men jeg HAAATER det som pesten.. Hva tror dere Stine svarte da? Tror dere jeg fikk noe medlidenhet??

Ikke faen.. 

«NEI»

«UAKTUELT»

«Svinger innom deg rundt 19. Gleder meg»

Pokker altså.. Et bilde jeg sendte av meg selv med emoji-tårer som trillet nedover kinnene funket heller ikke, så nå må jeg faen meg på trening. Herregud som jeg gruer meg! Så.. Før jeg endevender boden på jakt etter det som finnes av treningstøy, blir jeg nødt til å bare snakke litt om snapbacks.. Det var jo egentlig det innlegget skulle handle om, hehe. 

Som dere vet er jeg en sucker for capser, og jeg er ganske sikker på at det er diverse snapbacks jeg har brukt mest penger på opp i gjennom årene. Jeg kan ikke få nok, ingen caps er liksom for dyr hvis den er unik nok, og dette tilbehøret kan virkelig gjøre underverker for ulike antrekk. En snapback tilfører liksom så mye feelgood til outfitten, og på sommeren bor jeg i dem..
Derfor har jeg kommet meg opp i et antall på rundt 40 stk. og jeg er like glad i hver og en av dem. Å shoppe capser i utlandet er gull, for da finner man ofte de mest unike capsene som finnes på markedet. Her i Norge synes jeg at utvalget fort kan blir for kjedelig, så capser er alltid noe jeg er på utkikk etter når jeg shopper i andre land. Jeg kommer selvfølgelig til å kjøre på med mange freshe capser utover våren, og allerede på fredag kommer disse tre herlighetene for salg. Gled dere!!

Jeg vet at flere av dere har ønsket å se noen detaljer fra samlingen, og det er det jeg prøver å vise til dere i dag.. Yey!

Åh.. Kan ikke våren bare komme? 

Okei.. Jeg får vel finne frem dette treningstøyet da, og misnøyen på gymmen etterpå kommer dere garantert til å få være vitne til på snapchat, haha! Stine har til og med lovet å ta bilder av meg som jeg kan vise på bloggen, så vi får se om det blir et «sporty» innlegg en av dagene.. Det ville i hvert fall vært en av ekstremt få, høhøhøhøhø!

Hva skal dere i dag da, fininger? Og har dere noen motiverende ord til en treningshater på vei til tha gym?

I LOVE YOU ALL!! ♥

Annonse