Annonse

SNAPCHAT

OMG!

Dette er en nitrist dag, dere.. Yarisen ble for en halvtime siden tatt med til skraphaugen, og dere aner ikke hvor trist det var å ta farvel med det lille gliset. I dårlig vær susset jeg den på panseret mens den forlot meg, og nå håper jeg den får det bedre. Det gjør den selvsagt ikke siden den skal vrakes, men jeg krysser fingrene for at det finnes en lite paradis for biler hvor de kan bli venner og få godt stell. Haha! 

Sånn.. Da er vi ferdigsnakket om Yarisen..

Jeg sitter på Wayne’s like ved Akersgata og trøkker i meg forkost, før jeg om noen få strakser skal inn til Radio P5 for å skravle. Dette kan bli gøy, så tune inn om ikke lenge for å høre Marna og meg skravle og le. Hurra!

Men dere? Før jeg hopper videre tenkte jeg å sjekke stemningen for snapchat. Jeg ser at flere bloggere har en snapchat for leserne sine, og jeg tenker å slenge meg på trenden.

Jeg vet at flere av dere har foreslått dette allerede, og dette er en unik mulighet til å komme enda tettere på, og få med seg enda mer som skjer bak bloggen. Det er jo bare en brøkdel som faktisk deles, så dette kan bli moro. Så.. Add STYLECONNECTION om dette høres gøy ut, så kan vi kommunisere enda nærmere og bli enda bedre kjent. Wæææ, jeg gleder meg!

Alright.. Nå må jeg løpe! LOVE U ♥

Annonse