Annonse

SNAPSHOTS

Hallo i luken!

Denne dagen har vært terapi for oss begge to, og vi har rett og slett hatt en magisk dag som selvfølgelig begynte med full english breakfast. Men vet dere hva? Den var jaggu ikke enkel å finne frem til, og vi bare, «hallo? Vi er jo i England, liksom», men det var nærmest ingen steder i hele vårt livet som ville servere oss den høyst nødvendige hangover-frokosten. Til slutt fant vi heldigvis frem til tidenes hyggeligste café i Soho, og ble brått omringet av både deilig mat og fine homofile mannfolk. Soho er tilsynelatende de homofiles «hovedstad», som vi virkelig fikk følelsen av i dag, og vi må bare si at det var en skikkelig fin opplevelse å sitte ute i solsteiken, og nyte synet av freshe og inspirerende mennesker! 

Etter frokosten og altfor mange kopper kaffe i solen, dro vi opp til Camden Market som er gull på søndager. Lommeboken fikk naturligvis føle litt på det fantastiske utvalget, og vi er begge storfornøyd med dagens funn! 

Nå skal vi spise litt, siden det tross alt er et av høydepunktene ved det å være på tur, og i mellomtiden kan jo dere ta en titt på noen snapshots fra dagen i dag.

Og dere? Digger dere den nye snapbacken min, like mye som meg eller? Si JA! Hehe.

Nyt kvelden, det skal vi…

Peace out ♥

Annonse