Annonse

SNART EN NY START…

Herregud så deilig det er å være tilbake… Både her på bloggen, og selvfølgelig hjemme i eget hjem. Jeg har savnet mannen så til de grader denne måneden – spesielt siden jeg ikke har kunnet snakke med han mer enn en liten halvtime en gang i uken. Jeg gleder meg max til å kunne fortelle hva jeg har vært med på, men først gjelder det å komme tilbake til faste rutiner og blogg. Jeg har savnet dere sånn – det føles faktisk helt vidunderlig å kunne titte innom igjen, og det på tross av at jeg nesten ikke skjønner hvordan tastaturet fungerer, haha… Hva en måned borte fra macen gjør med deg, ass!?

I løpet av den siste tiden har det skjedd enormt mye her på hjemmebane også, som har vært svært vanskelig for meg å deale med tatt mitt fravær i betraktning. Jeg har jo som dere vet hatt altfor mange baller i luften over en altfor lang periode, og med hensyn til at jeg er så kaotisk og lite strukturert som jeg er, har jeg drevet business på en ekstremt uryddig måte. Å sjonglere mellom å blogge, YouTube, designe klær, drive nettbutikk, redde verden, stå i butikk og samtidig skrive bok er faktisk en umulig oppgave – spesielt siden man tross alt skal bygge opp et seriøst fundament bak alle disse kreative målene.

Butikken er nå lagt ned, klesmerket og AS’et mitt er begjært konkurs, og i dag skal jeg møte i retten for den siste spikeren i kisten. StyleConnection nærmer seg historie, og selv om det gjør veldig vondt å se at alt jeg har jobbet så inderlig hardt for, og brukt så ufattelig mye penger og resurser går i dass, føles det som at jeg er 100 kg lettere. Det har vært så ubeskrivelig tøft – det har rett og slett vært en helsikens kamp, og jeg har virkelig fått kjenne på det negative og mest utfordrende ved å være gründer.

Jeg ser på dette som et solid spark i rævva, og ikke minst som en ny start. Nå skal jeg legge fokuset og energien der jeg virkelig kan gjøre en forskjell – nemlig her via denne bloggen. Jeg vil skrive flere bøker med mening, jeg vil reise tilbake til Hellas for å hjelpe mennesker på flukt, og alt dette kan jeg gjøre nå når det blir færre ting å tenke på.

Åhåj – dette ble en ganske annerledes hjemkomst enn jeg hadde regnet med og håpet på. Å dra direkte fra en måned på krevende oppdrag, til et møte med advokater og dommere er rett og slett ufattelig uhyggelig og skummelt, om jeg skal være helt ærlig, og det siste døgnet har vært blant det tøffeste noen sinne. Heldigvis er ikke dette verdens undergang – det er så mye annet som faktisk betyr noe, og midt oppi alt dette som nå føles som en elendighet, har jeg mennesker rundt meg som får meg til å bevare smilet likevel. Jeg skal reise meg igjen etter dette, og da skal det bli bedre enn noen gang!

Jeg digger dere, verdens beste lesere – nå skal vi kicke ass!

Annonse