Annonse

SNART ER DET OVER…

Aloha, superstars!

Tenk at det snart er over… Tenk at det nå bare gjenstår to episoder av «Bloggerne», og at det nærmer seg The Grand Finale! Er det ikke sprøtt?

Selv om det har blitt vist hele fire episoder hver uke, føler jeg likevel at det er altfor tidlig å takke for seg allerede nå. Jeg har jo ikke fått vist halvparten av det jeg ønsket å vise, så nå håper jeg virkelig at det tar helt av i siste episode!

25477735892_c414dd36a7_k

Jeg har faktisk tatt en aldri så liten sniktitt på kveldens sending, og jeg må bare advare mot veldig mye kliss og romantikk mellom Dennis og meg. Vi får omsider tid til å sette oss ned ved bordet (som jeg forøvrig klarer å knekke når jeg skal lene meg over for å susse litt på mannen min), snakke sammen, og ta en skål med friske bobler akkompagnert av fastelav(e)nsboller, haha. Den kombinasjonen der var virkelig ikke dum, skal jeg fortelle dere!

Tune inn på TV2 Livsstil klokken 21.30 i kveld, folkens, eller på Tv2.no/sumo!

Hva synes dere om denne sesongen da, skjønne venner? Hva var bra? Hva var mindre bra? Er det noen dere ønsket å se mer av?

LOVE YOU ALL ♥

Annonse