Annonse

SNART HJEMME

Asså unnskyld meg, men er klokken virkelig 05:56??

Sent i seng, tidlig opp, og nå sitter vi og koser oss med frokost og himmelsk juice her på Joe & The Juice før avreise til Oslo. Hvis det er noen forsinkelser i dag boikotter jeg Norwegian for resten av mitt liv, for denne turen vi har vært på kan jo ikke akkurat beskrives som innafor.

Det var så komisk i går, for etter SMSing med min fine Katinka der hjemme kunne hun informere at hun hadde både vært på jobb, dusjet, hengt med venninner, hatt en god natts søvn, vært på skolen, spist middag, vært på et event med Lexington, OG sovet litt til. Det var da det virkelig gikk opp for meg hvor lenge vi faktisk hadde vært på reisefot, og man kan vel ikke annet enn å le av hele opplegget.  

Boarding om en liten time hvis alt går etter planen, så da vil jeg bare ønske dere alle en helt magisk dag så lenge, og så blogges vi fra Oslo. 

Klem i fleng fra to trøtte tryner

Annonse