Annonse

SNART…

Hallo fra et regntungt Oslo. Regn hører ikke hjemme i desember, ass – vi vil jo ha snøøøøø! I dag utgår altså disse romantiske juleplanene til Dennis og meg – lite kos å tusle rundt på julemarked i pøsregn! Det som derimot var veldig koselig, var starten på denne onsdagen. En av mine venninner har nemlig begynt å selge det nydeligste norske smykkemerket, og vi avtalte for en stund siden et aldri så lite morgenmøte her i sjappa, slik at jeg kunne få ta en titt på det herlige utvalget…

Jeg ble rett og slett blown away, skal jeg fortelle dere. Dette merket kommer dere til å digge like mye som meg, og da er det vel ikke helt ille at jeg har tatt inn både smykker og armbånd til både butikk og webshop, med levering allerede i morgen? Juuhuuu!

IMG_0903

IMG_0901

Her snakker vi bl.a pineapples og enhjørninger i sølv og gullbelagt sølv, i både armbånd og smykker, og disse herlighetene her er rett og slett den perfekte julegaven til noen du er glad i – eller kanskje en julegave til deg selv?

Ekstra stor stas er det at dette er norsk design! Som gründer blir man ekstra glad når andre gründere og norske designere lykkes, og det føles så godt å støtte flinke folk som skaper vakre ting til det norske folk!

IMG_0910

IMG_0905

Åh! Det er bare til å glede seg, darlings ♥

Har dere en fin dag i dag, forresten? I dag er det relativt rolig her borte, men da får jeg jo anledning til å gjøre unna litt jobb som har stått på vent den siste tiden. Det beste hadde jo vært om jeg hadde klart å få alt av papirarbeid under kontroll før det nye året, sånn at jeg virkelig kan starte med blanke ark – den følelsen er jo bare ubeskrivelig digg!

Måtte dere få en vidunderlig dag, skjønne venner!

Annonse