Annonse

SNEAK PEEK

Hey Babes ♥

Tidligere i dag strollet jeg gjennom Løkka og ned til Lindex for å prøve å få fatt i verdens fineste kimono. Jeg har siklet etter den i en hel evighet, og omsider er den min. Jeg vil spare bilder av den til jeg bruker den i et antrekk, men her får dere i hvert fall en aldri så liten sneak peek.. Denne kimonoen er bare så vanvittig vakker, og jeg gleder meg til å bruke den til en denimshorts mens jeg kjenner sanden mellom tærene. 

Kjære sommer, kan du komme snart? Kjære SYDEN, skal vi hooke opp?

Jeg trenger syden NÅ, kjenner jeg! NÅ!

Gjett hva jeg skal nå da? Jeg skal søren meg prøve meg på runde to. Jeg burde ikke sånn med tanke på hvor ødelagt jeg var i går, men det er tross alt en bursdagsfeiring det er snakk om, og da kan jeg ikke ligge strak ut her hjemme. Åhåj.. Jeg får bare manne meg opp, presse meg inn i en skinny jeans, kline på litt rød leppestift, og komme meg ut på livet. I dag holder jeg meg unna alt annet enn vin, så da satser jeg på knallform i morgen, haha. 

Hva skal dere i kveld da? Har dere noe sprudlende på planen?

Nyt kvelden, LOVE YOU ♥

Annonse