Annonse

SNEAK PEEK

//Reklame for egen kolleksjon

Hallaisen ♥

Nå har jeg akkurat vinket TV2 farvel, etter litt filming til Bloggerne, og jeg tenkte å vise dere et par sneak peeks fra dagen, og i tillegg et par sneak peeks fra litt av det nye fra StyleConnection, JUUHUU!

Den nye kolleksjonen er så forbanna RÅ… Den er så rå, så rå… Så rå at det nesten er vondt, haha, og jeg har i denne omgang eksperimentert med enda mer craziness og farger, noen helt sjuke prints, og enda bedre kvaliteter. Det er bare til å glede seg, altså! I går kom førstegangsprøvene i posten, og jeg ble så glad og fornøyd at jeg nesten måtte felle en liten tåre, haha!

T-shirten jeg hadde på meg i gårsdagens YouTube-episode er fra den nye kolleksjonen, og jeg ser at flere av dere allerede gleder seg til denne kommer i butikk, YAY!

Nå skal jeg få i meg en altfor sen frokost – jeg er så sulten at jeg er svimmel, og så skal jeg etterhvert gjøre meg klar til førstehjelpskurs. Det er nok veldig lurt å gjennomføre et slikt kurs før avreise til Lesvos i februar, og ikke minst viktig å kunne på generell basis. 

Jeg jobber forresten på spreng for å få svart på e-poster fra alle dere som ønsker å sende ull til meg, og jeg må bare benytte anledningen til å takke dere som har sendt klær allerede, og som har vippset over cash. Jo flere kroner vi har på konto når vi reiser nedover, dess mer hjelp kan vi bidra med, og jeg setter så enormt stor pris på om dere vippser valgfritt beløp til 932 31 759. ALLE monner drar, og intet beløp er for lite ♥

 

Annonse