Annonse

SNEAK PEEK – NEW IN

Hei igjen, hotties!

Jeg er jo en shopping-gal liten jævel, og har igjen fått hentet noen fantastiske styles på posten som jeg bestilte fra Boozt.com for noen få dager siden. Jeg er sååå fornøyd, og skal nok få vist dere litt mer av hvordan jeg kommer til å kombinere disse herlighetene, i et outfit-innlegg senere. Det er flere av dere som har lurt på hvordan det er å bestille fra Boozt, og jeg kan bare komme med positiv tilbakemeldinger. Spesielt når det kommer til leveringstid, og varene er på plass innen 2-4 dager. Hurra! 

Denne gangen ble jeg nødt til å klikke hjem denne fine og slække toppen fra DAY, dette skjørtet fra 2ND DAY som blir perfekt til både sort strømpebukse og bare legger i sommer, samt dette freshe smykket fra Neo Noir, som blir råkult i en litt rocka kombinasjon og spesielt til denim. 

You like? 

Det nærmer seg middagstid og i dag er det sushi som står på menyen. Mmmm, men dere? Det er bare til å glede seg til Snikk Snakk i kveld… For å si det sånn, så er jeg støl i dag! STØØØØL! Skjønner dere?? Følg med på Snikk Snakk i kveld, for å finne ut hvorfor. Hahahaha. 

Kjærlighet fra meg ♥

Annonse