SNEAK PEEK OG NY VRI

Heisann hoppsann, fabelaktige lesere. 

I dag våknet jeg ikke av at vekkerklokken ringte halv fem, jeg startet heller ikke dagen med en treningsøkt. Jeg hoppet ikke en gang i dusjen, og hev heller på meg noen filler for å gå ut med Fokus rundt klokken halv elleve. Det er nemlig en sånn digg bakgård her på Bislett som jeg bare kan slippe hunden ut i, mens jeg sitter på en benk, drikker kaffe og tar en sigg. Perfekt morgen, hvor jeg ikke trenger å tenke på å gå lenger enn fem meter, (siden jeg tross alt har utviklet en allergi mot gåing og fysisk aktivitet generelt) og hvor hunden bare kan gå fritt. Men ikke i dag! Neida… I dét jeg er på vei til å åpne døren, nistirrer en liten kid meg inn i øynene, der han sitter på en liten sykkel, jada, for hele barnehagen på hjørnet hadde nemlig innvadert bakården og en haug med kids syklet rundt og hylte og skreik. Faen så irriterende, så denne bedagelige starten på dagen med benk, sigg og kaffe gikk jo rett vest. Men men… Jeg dro på meg noen finere filler og kjørte bort til Belinda. Deretter suste vi til en spennende location, for så å ta noen outfit bilder som dere skal få en sneak peek på her…

Siden jeg spyr av alle disse oppstilte outfit-bildene, tenkte jeg å prøve på noe helt nytt etter litt brainstorming med Belinda. Hva vi kom frem til, får dere se litt senere. WOohooo!

Har dere en bra dag i dag? 

Smask, Klask og Dask

 

 

 

 

 

 

//Bildene er tatt med Canon EOS M