Annonse

SNEEK PEAK – TONIGHT’S…

Hei igjen, solstråler!

Dette har vært en fantastisk dag så langt, og mye av grunnen til det, skyldes kommentarene i forrige innlegg. Hahahahaha, jeg har gått og ledd meg skakk i hele dag, og det kommer jeg til å gjøre hver eneste gang jeg leser gjennom innlegget og kommentarene. Altså, da jeg leste «kanskje kommer kongen in my ass», ja da døde jeg litt, for den der tok kaken… Hahaahahahahahahahah!

Alright… Etter en kaffe med Stine på Løkka, har jeg nå kommet meg hjem for å finne noe luddig å ta på meg i kveld. I kveld blir det nemlig party her i den nye cribben, og Gjelle’s Party Crib Avd. Løkka, skal innvies. Hurraaa!  

Her får dere en liten smakebit av kveldens antrekk som består av sort, sølv og rødt. Leppene skal males knallrøde, håret skal settes opp i en stram hestehale, og jeg skal generelt kose meg gløgg med deilige venner. 

Hva skal dere i kveld da? Noen andre som skal danse litt i kveld? 

SMASK 

Annonse