SNIKK SNAKK – SEASON 2 PREMIERE

Darlings ♥

We’re back on track, og denne gangen i litt nye omgivelser.

Vi er så sinnsykt glade for å være tilbake, og håper selvfølgelig at dere er like giret som oss rundt dette comebacket og en ny sesong. Så nå er det bare til å sette seg godt tilrette, finne frem noe godt å tygge på, og kose seg gløgg ihjel i ca. 12 minuter. 

Enjoy ♥

SnikkSnakk – Season 2 Premiere from Snikk Snakk on Vimeo.

Vi er sååå glade for at Libresse ville være med oss i denne episoden, og ønsker dere å delta i konkurransen er det altså bare til å klikke seg inn HER. Jeg har allerede deltatt som jeg har nevnt for dere tidligere, og jeg oppfordre dere alle til å gjøre det samme, og folkens? Hvor kult er det ikke med egen Snikk Snakk instagram da? Den må dere jo bare like, for da blir vi skikkelig glade, og enda gladere blir vi hvis dere gir oss litt feedback på dagens episode, og forteller oss hva dere ønsker at vi skal snakke om fremover. Juuubiiiiiii!

Nå er jeg ikke helt sikker på hvor jeg befinner meg egentlig, men at jeg nærmer meg en fabelaktig destinasjon er ihvertfall sikkert. 

Skrives fra LA ♥