Annonse

SO CHARMING

God morgen, fininger ♥

Når dere leser dette, er jeg på vei inn i flyet, og når vi snakkes igjen neste gang befinner jeg meg i New York før vi suser videre. Stas! 

For å ikke levere en superkjedelig  blogg på denne dagen som består av altfor mange timer på reisefot, har jeg jukset litt og forhåndspostet et par innlegg. Deriblant denne oppdateringen fra besøket mitt hos Cafe Malou og WoolLand på fredag. Tenkte jeg ville spare bildene til i dag, og SE hvor vanvittig koselig det er her hos jentene på Lilleaker. Sjarmerende, eller hva? 

Jeg var nemlig innom for å ta en kaffe med nydelige Hedda som er en av jentene bak nettopp WoolLand, så da ble jeg selvfølgelig nødt til å ta noen snapshots fra besøket. I tillegg fikk jeg rappet med meg noen deilige ullprodukter som skal holde både Dennis og meg varm på late dager her hjemme i vinter, og jeg skal nok få vist dere noen flere bilder av produktene på et senere tidspunkt. Koselig eller hva? Ikke akkurat min type stil når det kommer til interiøret, men herlighet så sjarmerende. Absolutt verdt å ta turen innom den hyggelige caféen, og selvfølgelig ta en titt i butikken. 

Dere får nyte dagen så lenge, og folkens? I kveld er Snikk Snakk tilbake, så da gjelder det å titte innom litt senere for et sprudlende comeback. Noen som gleder seg?

En haug av kjærleik fra meg til dere ♥

Annonse