SO DELICIOUS

God kveld partypeople.

Har søndagen behandlet dere bra så langt? 

Jeg har til en forandring ikke vært fyllesyk, og er egentlig ganske så fin i formen. Mye av grunnen til dette er sikkert en hektisk søndag med mye på agendaen, mye frem og tilbake, solskinn, frisk luft og mange godt stekte pølser, for det er nemlig ikke et triks å ligge strak ut på sofaen hvis man ønsker å bli kvitt en real hangover. Jo mer man gjør, dess bedre blir man, men så har man jo de dagene der man rett og slett ikke har krefter til å komme seg andre steder enn til vasken for å hente seg et glass kaldt vann. Godt at jeg ikke er på det stadiet i dag. Hah!

Nå ligger jeg på sofaen til Dennis (for joda, vi har veldig god kontakt) med data’n på fanget, serien Klovn på TV, og disse deilige lakkene foran meg. Søndag er jo som jeg har nevnt for dere tidligere, dagen for å ruinere lommeboken og finne fint stæsj og tilbehør man har lyst på, og i dag er det disse herlighetene fra OPI som står øverst på ønskelisten. Forhåpentligvis kan jeg smiske litt med Belinda for å få fatt i nettopp disse tre superfreshe lakkene, siden hun tross alt jobber i OPI, og siden hun tross alt er mitt LIVET, men jeg liker jo også å tipse dere om fine ting jeg finner på nett. Fine sant? DØDSFINE!
1. HER 2. HER 3. HER

Nå venter enda flere godt svidde pølser på meg, siden pølser også er LIVET, og faktisk noe av det beste som finnes i hele verden… Mmmmm! Enig eller? Så jeg hiver i meg litt mat, jeg, og så holder vi kontakten utover kvelden. Nyt den så lenge, fininger ♥

Suss og klem