Annonse

SO FAR, SO GOOD?

Dagen i dag:

Våkne, sutre, ta bilder, bogge, sutre i blogginnlegget, åpne alle regningene, bli deprimert, legge bort alle regningene, se ut i luften, tenke over livet og meningen med postkasse, ta en kopp kaffe, se ut i luften, drikke kaffe, regne ut hvor mye som skal betales, late som om dette aldri har skjedd, drikke mer kaffe, lese kommentarer, åpne mailboks, lukke mailboks, fyre på ekstra mascara på mascaraen fra i går og dagen før det, dynke håret med enda mer tørrshampo, sette seg i bilen, kjøre ned til Aker Brygge, møte Dennis til lunsj, spise burger og fries, bli stappmett, bli kvalm, ta noen bilder, ta enda flere bilder, kjøre rundt som en idiot og stoppe opp ved hvert eneste motiv som kan gjøre seg på bloggen, bli forbanna på en drittunge på 12 år som hopper foran kamera mens han viser fingern til meg, bli så forbanna på denne shitkidden at det klikker for meg, finne ut at jeg hater barn på 12 år, finne ut at jeg ALDRI vil ha barn, kjøre hjem, ta en kopp kaffe, redigere bilder, blogge, booom. 

My day so far.. So far, so good? 

Jeg er faktisk litt usikker, haha. Men den lunsjen med mannen var sjukt trivelig da. Et deilig lite avbrekk i en hverdagen – han er så fin ♥ 

Og nå tenkte jeg bare å gi en liten holla og vise noen snaps, før jeg skal gå amok i nettbanken, hehe. 

Denimskjorte fra StyleConnection HER // Jeans fra Gina Tricot // Skinnjakke fra BLK DNM

Nå skal jeg bort på butikken å kjøpe middag. Maxboller, faktisk.. Hermetikk! Kjøttboller på boks. Haha! Noen som digger maxboller like mye som meg eller? Jeg ler.. Høyt! 

Kos dere i dag, vakringer. Husk at jeg digger dere like mye som jeg digger maxboller, og det er sjukt mye ♥ 

SMASK

Annonse