SO FREAKIN’ FRESH

God morgen, vakre lesere ♥

Shit, i dag er jeg tidlig oppe, og jeg klarte faktisk å dra meg ut av sengen for en halvtime siden. WTF? 

Så nå sitter jeg her da, og slurper i meg morgenkaffen før jeg setter i gang med dagens tusen gjøremål, og i dag setter jeg også kursen mot Stavanger, hvor jeg blir værende i noen dager, før turen går videre til Bergen og deretter til Spania. Fokus skal leveres hos min kjære venninne i Bergen, som er så snill som vil ta vare på han mens jeg er borte, og reisefølget mitt til SYDEN, blir med fra S-Town. Da tror jeg de aller fleste skjønner hvem som blir med på tur, og vi gleder oss max begge to!

Jeg kom over en helt sinnsykt fin bikini i går, som jeg allerede har tipset dere om, men denne bikinien fortjener faktisk et eget innlegg! Sååå fresh var den, og er allerede klikket hjem. Krysser fingrene for at den kommer frem før avreise. Fin, sant? LOVE IT!

Har dere hatt en fin uke så langt da, skjønninger? Jeg er så drit føkkings møkka lei av dette über deprimerende været, og vil bare komme meg til helsikens vekk. Det typiske er vel at sommeren kommer i det sekundet jeg setter mine føtter på Spansk jord, men det er jo egentlig bare kjempehyggelig for alle de som tar sommerferien hjemme i Norge. Ingenting er jo egentlig herligere og mer sjarmerende enn norsk sommer når den viser seg fra sitt aller beste ♥

Jeg får løpe videre, så holder vi kontakten utover dagen!

Klem i fleng ♥