Annonse

SO FRESH

Hei igjen, beauties ♥

Keen på et nytt og deilig ullskjerf fra Acne samt et helt års gratis forbruk av vaskemiddel? Da bør dere lese videre…

Nå skal jeg nemlig, som den wannabe’en av et wifey materiale jeg er, komme med et skikkelig husmortips. Jeg har nemlig testet et nytt tøyvaskemiddel og dette ønsker jeg å introdusere dere for. De av oss som hater å styre med klesvasken, som synes at det fort blir mye gris med alt vaskemiddelet, som synes at vaskepulver og tøymykner koster altfor mye, og som setter pris på at klærene dufter nydelig når det kommer ut av maskinen, kan nemlig glede seg over Dizolve. Dette er ferdige «remser» med vaskemiddel som man enkelt og greit putter inn i maskinen sammen med tøyet som skal vaskes, og jeg har aldri opplevd en enklere måte å vaske klær på. Ved mindre emballasje og 16 ganger konsentrert tøyvaskemiddel sparer man i tillegg miljøet for masse transport og emballasje, og det kan vi like.

Alright… Dere skjønner tegningen, sant? Supert vaskemiddel? I aller høyeste grad, og siden jeg vil at dere alle skal få gleden av å prøve dette, kjører jeg i gang en aldri så liten konkurranse… 


Dere kan nemlig vinne gratis tøyvask og et nydelig skjer fra Acne (her), og for å delta i konkurransen er det rett og slett bare til å prøve Dizolve gratis ved å klikke dere inn HER. Deretter skriver dere her i kommentarfeltet på bloggen at dere har klikket produktet hjem, hvilken farge dere ønsker på skjerfet, og så kårer jeg en heldig vinner neste søndag. Vinneren annonseres på min Facebookside HER, og ikke på bloggen, så da gjelder det å følge med. 

Lykke til da, fininger ♥ Del gjerne konkurransen videre.

Nå går jeg tilbake til chill out med chicksa og Robinson. Wuuhuuuu!

LOVE

// I samarbeid med Dizolve

Annonse