Annonse

SO MANY FAVORITES

Hei fininger ♥

Herlighet for en travel dag dette her har vært, og nå sitter jeg og slurper i meg hjemmelaget smoothie. For jada, i dag gikk jeg til innkjøp av min helt egen blender, så hvis jeg klarer å lage noe som smaker like godt som Acai smoothien på Smoothie Xchange, kommer jeg til å spare en god del penger, hehe. 77 kroner flere ganger i uken er jo egentlig en veldig unødvendig utgift, så nå får jeg se om jeg klarer å briljere på kjøkkenet. Det jeg har i glasset nå var ihvertfall ikke noe å skryte av, men øvelse gjør mester, eller hva? 

Jeg tenkte det var på tide med en aldri så liten gladmelding. MakeStyle er jo som dere vet en av mine favoritt nettsider når det kommer til skjønnhet og velvære. Sminken min er herfra, parfymen min er herfra, alt av hud- og kroppspleie er herfra, sminkeveskene mine er herfra, og det er ingen andre nettsider innen denne kategorien som tilbyr flere spennende produkter enn nettopp MakeStyle. Derfor vil jeg nå gi dere en aldri så liten rabattkode, som kommer alle dere shopping-glade til gode… Hurra!

Skulle dere få lyst til å bestille litt nytt stasj, får dere altså nå 10% rabatt på alle varer, ved å oppgi rabattkode SC36 ved utsjekk. Er ikke det litt kjekt da? Jeg ser jo at flere av dere etterlyser nettopp slike rabattkoder, så da tenkte jeg at det var på tide å gi dere en. Hurramegrundt og hei hvor det går! 

Hva driver dere med i kveld da, skjønninger? Har dere hatt en fin mandag så langt?

Love you all ♥

Annonse