Annonse

SO MANY FAVORITES

Hei fine mennesker ♥

Denne dagen er fortsatt travel, så jeg titter innom i forbifarten for å si hei, og i tillegg fortelle dere at disse dødskule produktene er på vei ut i Vero Moda-butikkene. Elsk på alt sier jeg bare, mens jeg gleder meg til å ta meg en liten shoppingrunde på Vero Moda når jeg kommer hjem fra Madrid. Er jo tilbake allerede på fredag, så jeg tror jaggu jeg skal sette av lørdagen til shopping og café-kos, sånn som jeg elsket å gjøre før da jeg hadde mer tid til overs. Hehe…

… Eller vent litt… Det kommer helt an på formen, for nå kjører vi igang Pub Crawls hver fredag gjennom hele våren, og erfaringen tilsier at formen kommer til å være helt innforjævlig på lørdag. Altså for å si det sånn, så endte en av jentene opp på legevakten under den første Crawlen med et aldri så lite og sjarmerende kutt i hoften, etter en litt for brå sving rundt et hjørne… Om vi har satt standarden for de kommende månedene?? Hell yeah! Hhaahahah! 

Dette her gleder jeg meg forresten til å fortelle dere mer om, for fredagene fremover går nemlig ut på å sjekke ut kjente og ukjente barer i alle bydeler i Oslo, skape mye latter og noen uforglemmelige minner, så gjennom denne herlige crawlen, skal jeg nok få mekket sammen en real Pub Crawl/ Utelivsguide i Oslo. YEY! 

Har dere en bra kveld? 

LOVE YOU ALL ♥

Annonse