SO MANY NEW THINGS

Lørdag ♥

Ukens nest beste dag, og morgentimene har gått med til en god frokost, Bonaza på TV’n, og planlegging av etterspurte blogginnlegg. Jeg beklager forsinkelsen med enkelte av dem… Svarene på spørsmålsrunden kommer i morgen, og her kommer endelig en liten oversikt over mesteparten av de nye tilskuddene til garderoben. Mye av dette er kjøpt i USA, og noe har jeg bestilt fra mine favorittnettsider her hjemme. 

Guri land så fornøyd jeg er, og jeg slutter aldri å la meg overraske over hvor glad man faktisk kan bli av noe nytt i garderoben.. YEY!


På Sephora i Las Vegas fant jeg den perfekte røde leppestiften fra NARS Cosmetics, og jeg håper denne er mulig å få fatt i her hjemme når jeg går tom. Perfekt rød og matt, som i tillegg holder lenge på leppene. På turen vår fikk jeg også shoppet herligheter som nye Converse i leopard, et stort og deilig skjerf i sennepsgult fra Zara, samt Selfie tank topp, leopardskjorte, armbånd, øredobber, solbriller, notatblokk og en superkul key cap, alt fra Urban Outfitters. Langs strandpromenaden i Venice fant jeg dette råfine kunstverket av en skull, og selvfølgelig ble jeg helt nødt til å kjøpe et par nye hvite Converse. 

Her hjemme har jeg iløpet av de siste dagene bestilt meg herligheter som to luer fra Carhartt HER og HER, en Dr.Denim i zebramønser HER og en leopardjakke fra WESC HER. Alt fra Junkyard, selvfølgelig. I tillegg har jeg vært på storhandling på Boozt.com, og herfra har både den perfekte sorte vesken blitt klikket hjem HER, en råkul knallrosa clutch HER, og ikke minst… Den perfekte kameravesken, som jeg skal vise dere i et eget innlegg senere. Sååå fresh er den faktisk, og denne er virkelig midt i blinken for alle oss som er mye på farten, og som i tillegg er helt avhengig av å ha kameraet med seg rundt, på en fresh og stilfull måte. Heheh. 

Nå skal jeg kose meg med en haug av klementiner som jeg kjøpte i går, og forhåpentligvis vil C-vitaminene gjøre meg litt mer pigg og oppegående. Forkjølelsen tar fullstendig overhånd her nå, og det er helt uaktuelt, for jeg har nemlig en lunsjdate med fineste Ida, og den skal jeg ikke avlyse uansett hva! 

Ønsker dere en fantastisk lørdag så lenge, så snakkes vi om ikke så altfor lenge. 

LOVE YOU ALL ♥

Image and video hosting by TinyPic