SO TRUE…

God kveld i julestuggu, fininger ♥

Er det én ting som kan gjøre meg skikkelig irritert og provosert, så er det når folk sier til meg «jeg er så misunnelig på deg i forhold til det livet du lever… Du er så heldig«!

Heldig? Nei… Jeg er ikke heldig. Jeg bare jobber ræven av meg for å få drømmene mine til å gå i oppfyllelse, og vet dere hva? Ingenting kommer gratis her i livet. Ihvertfall ikke for de aller fleste av oss. Noen har selvfølgelig fått påsydd puter under armene, som svever på en sky i en bekymringsløs verden, hvor livet blir servert på sølvfat uten å måtte løfte en finger. Takk guuuud for at jeg ikke er en av dem. 

Jeg synes det er altfor få som lever ut drømmene sine, som gjør dem til en realitet, som har høye ambisjoner og som gjør en innsats for å komme seg opp og frem. Det er for mye syting og klaging, og jeg er så dritt lei av å se statuser på facebook som består av enkeltes frustrasjoner i forhold til hvor kjipt og vanskelig livet skal være.

Det er så mange som klager over alt og alle, som hater jobben sin, som er negative, og som rett og slett bare hater på livet generelt, og folkens? Livet ditt er din egen feil, og hvis du holder kjeft, slutter og klage og setter i gang noen tiltak i stedet, vil faktisk livet ditt bli bedre. Tenk hvis man heller hadde brukt energien på å få ting gjort, brukt den på å engasjere seg og gjøre en tapper innsats for å gjøre livet til en magisk reise istedet for det stikk motsatte… Hvis man hadde begynt å snakke annerledes, vurdere annerledes, tenke annerledes… Livet er hva dine tanker gjør det til!

«Ååå, jeg liker ikke jobben min«. «ÅÅå, jeg har så dårlig råd«. «Åååå jeg liker ikke meg selv«. «Åååå jeg har det så kjedelig». «Åååå jeg er feit«. «Åååå jeg er stygg«. «Ååå jeg har ingen venner«. «Ååå, dette vil aldri gå«. «Ååå, jeg får det ikke til«. «Ååå jeg orker ikke, gidder ikke, vil ikke. Ååååååå» 

Skyt meg!

Snakk annerledes…

Omformuler det negative som er på vei ut til noe positivt. Ikke snakk om hvor jævlig dagen din har vært… Velg heller to ting ved denne dagen som er positive og snakk om disse i stedet. Gjør man dette ofte nok, blir man automatisk en mer positiv person. Flere av dere spør meg veldig ofte om hvordan jeg alltid kan være så positiv, og i dette blogginnlegget finner dere oppskriften. I tillegg til at jeg har verdens mest positive mamma, som rett og slett bare har oppdratt meg til å være happy face, fremfor å være et nitrist og sutrete kvinnfolk som bare oser av negativitet… Takk, mamma!

Vurder annerledes ved å istedet for å se etter feil hos deg selv eller andre, se etter de gode kvalitetene, og de positive sidene. Ikke fokuser på hva du ikke får til og hva du ikke er flink til, fokuser på det du faktisk mestrer og kan. 

Tenk annerledes… Det er umulig å få noen ting til her i livet hvis du hele tiden går rundt og tenker at dette aldri kommer til å gå. Ikke gi opp bare fordi du f.eks ikke har de rette «redskapene» som skal til for å gjennomføre en bestemt oppgave eller leve ut en drøm. Vend en ulempe til en fordel, og det er større sjanse for at du lykkes, og selvom du ikke lykkes vil forsøket på å forandre minus til pluss, få deg til å tenke fremover istedet for bakover. Det vil erstatte negative tanker med positive tanker, frigjøre kreativ energi, og inspirere deg til å bli en engasjert og positiv person. 

Ta grep… Gjør om på det du ikke liker. Det som suger ut all livsgninst av deg. Gjør noe med situasjonen, for den endrer seg ikke uten videre. Det er DIN oppgave å gjøre livet ditt godt!

Drøm og lev ut dine drømmer, og hvis du ikke skremmes av dem, er de rett og slett ikke store nok… Alle drømmer kan faktisk gå i oppfyllelse hvis man bare ønsker det sterkt nok, og dere? Min største drøm er snart en realitet. Dette på grunnlag av et yrende engasjement, en optimistik og positiv holdning, en flammende lyst, et nerdete fokus, og ikke minst knallhard jobbing…Fy flate som jeg gleder meg til å fortelle mer om dette, for nå er det jaggu ikke lenge til, men før den tid…

La oss gjøre følgende i morgen… Vi våkner, går inn på badet, ser inn i speilet og sier: «Dette kommer til å bli den første og beste dagen i resten av mitt liv«. Deretter omfavner vi dagen, vi gir vi jernet og legger inn femtegiret, mens vi smiler fra øre til øre, og tenker at dagen i dag er morgendagen vi drømte om i går!

Deal?

Sånn, det var dagens bittelille pep talk!

Love you all ♥

 

Image and video hosting by TinyPic