Annonse

SO WEIRD, SO WONDERFUL!

Aloha, rockstars 

Altså.. Vegas never sleeps, og det gjorde forsåvidt ikke vi heller, i løpet av de dagene vi tilbragte der.

Bloggoppdateringene mine har dessverre latt vente på seg, men man kan faktisk ikke sitte stuck på datan når man er i Las Vegas. Det er jo ALLTID noe gøy å finne på, og man mister i tillegg fullstendig oversikten over hva klokken faktisk er, eller om det er midt på dagen eller midt på natten. Jeg ELSKER det, og jeg kan skrive under på at dette her er den perfekte destinasjonen for Dennis og meg. Vi lengter tilbake, liksom, og det bare etter noen timer, haha. Vi ville faktisk aldri reise derfra, og oppholdet har rett og slett vært en drøm. En weird, og samtidig vidunderlig drøm. 

Kvelden i går var helt perfekt, og den startet med en himmelsk middag på favorittrestauranten vår i Vegas – Lavo. Der hygget vi med en fantastisk middag og en gigantisk mugge med agurk-Mojito, og hvis dere lurte, så er agurk-Mojito sånn cirka den beste drinken som finnes. YUMMY! 

Etter middagen var det duket for Rock of Ages, og det var like gøy som forventet. Den bursdagsgaven falt altså i smak for både Dennis og meg, og vi trippet lykkelig og tipsy fra showet, og videre til fontenen på Bellagio. Vi måtte jo selvsagt få med oss dette fonteneshowet som er ganske så spektakulært, og deretter inntok vi kasinoet for nest siste gang.

Vi gamblet som gale, og vant som bare juling på både Blackjack og diverse deilige slot machines, mens vi lo, klappet og slurpet i oss Corona og frisk sangria. I tre-draget meldte sulten sin ankomst, og i Vegas er det jo sånn at du kan komme til duk og dekket bord midt på natten. Vi avsluttet med en stor pizza, og trasket deretter lykkelig opp på rommet, med mine høyhælte sko i hånden. Perfekt kveld! 


Nå har vi ankommet Palm Springs, og selvom det er deilig å være på plass på ny location, kjenner vi litt på at vi gjerne skulle tatt en ekstra natt i Vegas. Vi ble liksom ikke helt ferdig, om jeg kan si det sånn, men det er sikkert veldig fornuftig for lommeboken at vi har takket for oss for denne gang, haha. 

Vi tar en tidlig kveld for å hente oss inn igjen, og i morgen skal jeg holde stø bloggkurs. Jeg har jo nesten ikke vært online, noe som forøvrig har vært veldig deilig, men nå er det på tide å komme tilbake for fullt. Frem til da vil jeg ønske dere en fantastisk fin dag – jeg gleder meg til å se dere igjen om ikke lenge 

LOVE YOU ALL 

Annonse