Annonse

SO WERID!

Mine fine, god morgen ♥

Hvor fin er ikke min nye header, hæææ?? Jeg er SÅÅ fornøyd! Tusen takk til superflinke Kristine, som har laget denne til meg! 

Jeg sitter her og venter på noen som skal montere garderobe, og når de er ferdig er det omsider muligheter for å få orden på klærene. Det flyter over her i heimen, og dette øyeblikket har jeg både gledet meg til og lengtet etter.. 

Først er det på tide å få ut et lite blogginnlegg.. Det er en fast morgenrutine, og blogging er jo på mange måter veldig rart, haha. Noen dager er man mer kreativ og inspirert enn andre, og jeg tar meg selv i å veldig ofte bli sittende å stirre ut i luften, og gruble meg ihjel over hva jeg skal formidle. Noen dager har jeg noen sterke meninger på lur, andre dager passer det fint å snakke om sex, plutselig er jeg på reise og har masse stemningsbilder å by på, men så har man de dagene hvor jeg ikke har en dritt å komme med. 

«Hmmm… Hva kan du ta bilde av i dag? Hva kan du skrive i dag, som du ikke har skrevet før? Hva kan du i dag skrive som gjør leserne dine inspirert og glad?«, disse spørsmålene er en daglig gjenganger, og når jeg sitter sånn uten et snev av interessant formidlingsevne, blir det til at jeg finner frem noen rekvisita og en kaffekopp, tar noen bilder, mens jeg krysser fingrene for at en givende tekst vil komme atomatisk, haha. Noen ganger funker det som bare rakkern, andre ganger ikke i det hele tatt. 

Så..

La meg få presentere dagens kaffekopp og rekvisita! Rekvisita som polaroider, friske blomster og Det Nye.. Teit, sant? Jeg ler!

Slike «bloggete» bilder som det her er så teit, men på samme måte veldig fint.. Det ser jo så delikat ut atte HJELP, og når man gjør seg litt flid på morgenkvisten, og skaper en sånn delikat og kreativ sone rundt seg, blir det plutselig litt lettere å få gang på dagen. Bloggingen gir et ekstra push for å skape noe og være gjennomført, og akkurat det der setter jeg enormt stor pris på. 

Åhåj..

Dette var et skikkelig weird blogginnlegg, haha.. Merkelige tanker på en torsdagsmorgen!

Sees senere, fininger ♥

Annonse