Annonse

SOBAZAAR LAUNCH

Hello again, beauties ♥

I dag er jeg ON FIRE, den boten har jeg glemt for lengst, og Dennis og jeg er i full sving med nedpakking av leilighet. Dette er meget interessant, for den mannen min har jaggu mye rart gjemt bort i både skuffer og skap. HE HE!

Jeg lovet dere en London update, og her kommer omsider et realt bildedryss. Her er altså resultatet av 24 timer i London, hvor Big Ben og shopping i Oxford Street ble byttet ut med presentasjoner og champagne. Fy fader for et opplegg.. Dette er stort å få lov til å være en del av. 

SOBAZAAR er kort fortalt et slags moteunivers i Instagram-stil. Vi snakker en app hvor du kan ‘love‘ produkter og legge dem til i en egen ‘lovelist‘, for så å lage inspirerende moodboards med wanted products. Disse kan deles med dine følgere, og du kan også følge andre inspirerende personligheter, for å sjekke ut hva de liker og hva de har lyst på. Det beste av alt er at du kan shoppe via denne appen, da du ved å trykke på ditt favorittprodukt, automatisk videreføres til merkets nettbutikk. Genialt? Så sinnsykt genialt, og det var ingen tvil da StyleConnection fikk tilbudet om å bli med i dette universet. Om ikke lenge blir altså StyleConnection å se i SOBAZAAR’s app, og det er stor stas. Jeg anbefaler alle å laste ned denne appen ASAP. Beste appen EVER. 

Alright.. Som dere skjønner var det altså et fullspekket program dette døgnet, som startet med lunsj og innsjekk på SOHO Hotel. Videre fikk vi gleden av å høre inspirerende gloser servert av designeren Todd Lynn, før vi fikk nyte en fashion tour @ Karen Millen. Spennende! Denne turen ble akkompagnert av champagne, så allerede her var vi på god vei oppover. Etter 15 minutter med en liten oppfriskning på hotellet var det tid for fest, og ikke minst en imponerende presentasjon av gründeren bak SOBAZAAR! Businesskvinner nå til dags, ass! Jeg elsker det!

Heretter lar jeg bildene tale for seg.. Name dropping driver jeg ikke med, men at det var mange spennende mennesker til stede, det er i hvert fall sikkert! Sjekk ut hashtaggen #sobazaarinstagram, så skjønner dere hva jeg mener. Haha!

Good times!

Denne hurtigturen har satt sine glade spor ♥ Nye bekjentskaper er stiftet, i tillegg til at jeg omsider fikk litt kvalitetstid med min fine Belinda. En sleepover sammen på et hyggelig rom gjorde virkelig godt, så nå har vi i hvert fall tatt igjen noe av det tapte fra den siste tiden. Ser dere forresten Baben med røde striper over her? Dette er Katinka som jeg har nevnt for dere ved flere anledninger den siste tiden, og dette blir ikke siste gangen vi drar på tur sammen. Det skal være sikkert og visst!

Nei, dere? Nå må jeg tilbake til flyttekassene! Måtte dere få en ubeskrivelig fin lørdag, vakre venner!

KYSS ♥

Annonse