Annonse

SOBAZAAR X STYLECONNECTION

Happy Monday, Lovelies ♥

Holy shit så støl jeg er! Den surfingen i går tok virkelig på, og jeg klarer så vidt å bevege armene.. Det gjør vondt å trykke på tastaturet liksom, så det sier jo sitt, haha!

Jeg skal nok klare å få ned noen setninger likevel, for nå synes jeg at det er på tide å snakke litt om at StyleConnection OMSIDER har kommet seg inn i SOBAZAAR-appen. Kjenner dere til denne? Jeg har jo skravlet en del om den tidligere, men kort fortalt er det en fashion app som lar deg lage inspirerende boards av produkter du digger, for så å kunne kjøpe dem direkte i nettbutikken. Vi snakker en slags Instagram for de handleglade, og det kan vi søren meg like. Flere av dere har registrert at StyleConnection er på plass i appen, og det gjør meg så glad. 

Nå er det liksom litt ekstra stas for meg å lage inspirerende boards og kollasjer, og i det siste har SOBAZAAR utviklet seg og kommet med flere deilige finesser. Man har bl.a fått muligheten til å lage flere typer ulike oppsett på boards, som gjør appen enda mer underholdende. Jeg kan sitte i timesvis å leke kreativ, mixe og matche, og appen har uten tvil blitt en av mine favorittapper. Hurra!

Dette er så gøy.. Jeg har lov til å være litt stolt, har jeg ikke? Mitt helt eget klesmerke i en såpass genial app.. Jeg smiiiiler! Dette er stor stas!

Skal vi kanskje feire litt ekstra? 

Feire at StyleConnection har kommet seg inn i appen?

JAAAA! Det synes jeg at vi skal gjøre, så derfor har jeg gleden av å gi dere 15% rabatt på absolutt alle varer fra Styleconnection helt frem til torsdag! Logg deg inn HER for å shoppe deg ihjel!

Rabattkode: SOBAZAAR 

Nå får vi komne oss ut i solen og prøve å få litt brunfarge på den vinterbleike kroppen.. Nyt dagen så lenge, så sees vi senere ♥

LOVA YOU ALL!

Annonse