Annonse

SOBAZAAR

Hallaisen ♥

Da var det på høy tid å si hei til både dere og bloggen etter et omfattende kurs i det tekniske bak det å drive nettbutikk. Det har vært noen forsinkelser som aldri kommer som et sjokk i oppstartsfasen, men klærene er like rundt hjørnet, og snart åpner verdens kuleste og fresheste nettbutiikk. Wæææ, jeg er så giret, spent, nervøs, og selvfølgelig i lykkerus. Dette blir AWESOME! 

Jeg nevnte vel i går at jeg skulle på SoBazaar event, så jeg tok med meg Pay på denne hyggelige tilstelningen hvor vi fikk en sneak peek av SoBazaar appen. SoBazaar er altså et moteunivers hvor man alltid holdes oppdatert på siste nytt fra flere spennende nettbutikker, hvor man kan opprette en profil hvor man kan lagre produkter man ønsker med direkte adgang til nettbutikk, og hvor man rett og slett kan følge andre inspirerende menneskers love-lister, og deretter shoppe som en gal. Hvis man vil.. HE HE! StyleConnection kommer selvfølgelig til å være en del av dette universet, så jeg håper flere av dere både laster ned appen og gir produktene fra kolleksjonen et lite hjerte. Wiiiiii!

Her er noen snaps fra gårsdagen.. 

Hyggelig event med hyggelige folk! 

Ellers er det enda en gang duket for en festlig begivenhet i kveld.. Universal Music feirer sommeren med en real sommerfest og jeg er invitert. Nå gjelder det bare å finne ett eller annet å ta på seg, og alle forslag taes i mot med stor takk. Hjeeeeelp, hva pokker skal jeg ta på meg på hagefest? Oransje kjole med golden accessories? Eller? POKKEEEER!! Hahah. 

Nyt dagen så lenge, så snakkes vi senere ♥

SMASK

Annonse