Annonse

SOFAKOS

Happy Saturday, beauties ♥

Jeg sov lenge i dag, og har først nå klart å krype ut av sengen og videre opp i sofaen. Friends snurrer på TV’n, jeg har data’n på fanget og kaffekoppen ved siden av meg. Perfekt start på dagen!

Kvelden i går var magisk, og min venninne, Sandra, og jeg hadde en fantastisk hyggelig fredagsdate. Dessverre spiste jeg så inn i satans mye at jeg nesten ikke klarte å stå på beina da vi gikk videre for å ta en øl, så alternativet ble å enten stikke fingrene i halsen for å få opp halvkiloen med crispy duck som jeg hadde slukt litt tidligere på kvelden, eller kaste inn håndkle og legge seg i fosterstilling i sengen hjemme. Valget falt på det sistnevnte, men herreguuuud for en hyggelig kveld. Helt magisk, og heldigvis er det ikke lenge til neste date!

Neglelakk fra OPI i fargen «Don’t Know Beets Me«

Om ikke lenge skal jeg freshe opp soverommet. Jeg bestilte nemlig dette fantastiske sengetøyet med zebramønster fra H&M, så nå skal rommet pimpes opp og bli råkult til helgen og en ny uke. YEY!

Jeg skal selvfølgelig vise dere noen bilder når jeg er ferdig, og senere i kveld blir det tapas night med jentene. SOM jeg gleder meg, så i kveld får jeg altså besøk av chicksa, og hver og en av oss skal fikse hver sin rett som vi skal nyte rundt spisebordet i kveld. Heldigvis har jeg fått ansvaret for noe såpass enkelt som oliven, sånn siden jeg ikke er så innmari rå på kjøkkenet. Hhaahah!

Hva er deres planer for kvelden da, skjønnheter? 

LOVE ♥

 

Annonse