Annonse

SOLEKLAR FAVORITT

Hurra for lørdag ♥

I dag er vi uthvilt og klar for en ny, spennende dag – i går valgte vi nemlig å stresse helt ned, og ta en roligfredag på hotellet. Vi gikk ut for å kjøpe litt snacks, og krasjet deretter i sengen med godis og filmer på macen. Dette var både nødvendig og koselig, og jeg kjenner i dag at total avslapping i går kveld gjorde susen.

Vi har så langt kost oss glugg ihjel her i Praha, og denne gangen fikk vi virkelig bekreftet at Praha er en av våre soleklare favorittdestinasjoner. Praha har alt – både gode restauranter, fantastisk arkitektur, bra shopping, et hav av morsomme ting man kan gjøre og oppleve, samt utallige barer og puber som tilbyr de beste drinkene vi har smakt.

I går tuslet vi til John Lennon-muren, som er en populær attraksjon her i Praha. Muren var på 1980-tallet et sted hvor unge tsjekkere uttrykte sin frustrasjon over kommunistregime ved å skrible ned sine klager, og mye av muren har hele tiden inneholdt graffitibilder av John Lennon og tekster hentet fra Beatles-sanger.

John Lennon-muren er i dag et symbol på kjærlighet og fred, som er to typiske ungdomsidealer og som sammen med Beatles-tekster og Lennon-figurer er et gjennomgående tema for bilder og tekster på muren. Like i nærheten ligger John Lennon Pub, og vi tok selvsagt turen innom for noe godt i glasset. Halleluja – her fikk vi servert livets beste bringebær Mojito, som dere er helt nødt til å smake på, om dere er eller skal til Praha.

Adresse: Hroznová 495/6, 118 00 Praha 1-Malá Strana

Etter et par drinker tok vi turen til Palladium. Dette er et ganske stort kjøpesenter med godt utvalg av spennende butikker, og her tuslet vi litt rundt på jakt etter et par t-shirts til Dennis, og sokker til meg, haha.

Vi er nødt til å være litt påpasselig på økonomien, og har bestemt oss for at vi heller bruker penger på mat og opplevelser mens vi er her, fremfor impulsiv shopping. Januar er rett og slett en grisetøff måned når det gjelder den økonomiske situasjoen, så da gjelder det å være litt obs! Heldigvis er prisnivået ganske så behagelig her i Praha, som gjør det ekstra hyggelig å være her, og en tur innom Palladium er liksom obligatorisk. Det er jo lov å vindusshoppe, er det ikke det da? Hehe!

Adresse: Nám. Republiky 1, 110 00 Praha 1-Petrská čtvrť

ÅÅååh, denne byen er så magisk, vi nyter livet max! Klokken to blir det lunsj på en vegansk café, som en av dere anbefalte oss, og senere blir det date night og full fest. I kveld skal vi ta’an heeelt ut, og danse til solesn står opp, juuhuuu!

Har dere en fin lørdag, skjønninger?

We love you, guys ♥

Annonse