Annonse

SOLEKLARE STRIKKEFAVORITTER!

//Lokal tid: 01.05 – Inneholder annonselenker!

Heia, skjønninger 

Jeg kunne snakket i det uendelige om elendig wi-fi, og hva det gjør med en som har en jobb basert på lynraskt internett, men la oss droppe de sure minene, og heller fokusere på at det i hvert fall kommer ett innlegg til dagen når vi befinner oss her i San Diego, haha! 

Plutselig kom jeg til å tenke på at det begynner å bli skikkelig høst der hjemme, og at det faktisk var minusgrader flere plasser i går morges. Da er det på sin plass å komme med et litt koselig høstinnlegg, hvor jeg tipser om superfine strikkegensere. Høstens must haves er alltid chunky, comfy knits, og selvfølgelig noe godt i koppen, og under her finner dere mine soleklare strikkefavoritter. 

1. Burgunder herlighet fra H&M 2. Lang genser fra Selected Femme HER (annonselenke) // 3. Strikk fra Selected Femme HER (annonselenke) 4. Strikket genser med lommer fra Free People HER (annonselenke)


5. Lang og skjønn genser fra Ellos 6. Strikket genser med V-hals fra H&M // 7. Rådeilig og chunky strikk fra Cheap Monday HER (annonselenke) 8. Leopard love fra H&M 9. Oversized strikk fra Hope HER (annonselenke) 


10. Deilig strikket genser fra Nelly HER (annonselenke) 11. Slækk og herlig genser fra Twist & Tango HER (annonselenke) 12. Genser med åpen rygg fra H&M 13. Høyhalset fra Minimum HER (annonselenke) 14. Comfy & cozy fra Hunkydory HER (annonselenke) 

Åh! Var det ikke mange råfine gensere her?

Jeg liker dem så godt at jeg gleder meg bittelitt til å komme hjem til den kalde høsten.. Men bare bittelitt, altså. Det er faktisk ingenting som slår palmesus og nesten tretti grader.. Jeg velger dette været fremfor noe annet, anyday!!

Da er det igjen på tide å si natta fra California.. Jeg føler det blir mye «natta» herfra, ass, haha.

NYT dagen, fininger! Jeg er så glad i dere 

Annonse