Annonse

SOLITAIRE

En riktig god morgen, vakre mennesker ♥ 

Herreguuud så glad jeg i dag, og det tror jeg er et resultat av at jeg hadde verdens hyggeligste kveld i går, sleepover av Stine som smilte til meg da hun dro på jobb, og at jeg nå sitter og sender morsomme og nørdete snaps med Belinda. Det er de små tingene i livet som betyr så sinnsykt mye, og den kvelden i går var bare helt herlig. Vi tok knekken på et par flasker vin, og dro til og med ut for å kjøpe nattmat da klokken nærmet seg halv ett. På det stadiet var vi langt fra edru, men det merkes heldivis ikke så altfor god i dag. 

Jeg er våken, jeg har spist forkost, og tenkte nå at jeg var helt nødt til å vise dere en closer look på den usannsynlig kule neglelakken jeg brukte i går. Bare SE på den her da…

Dette er altså en ny favoritt fra OPI, i fargen «Solitaire« som ikke er annet enn helt sinnsykt rå. Er dere ikke enig? To strøk av den her gir et råkult resultat, og noen negler som passer til absolutt alt. Jeg er hooked! 

Hvordan går det med dere? Noen som har fadderuke forresten? Ser en haug med studenter i like t-shirts som ser ut til å kose seg gløgg ihjel disse dager. GØY!

Klem i fleng 

 

Good morning, beautiful people ♥

OMG, I’m sooo happy today, and I think it’s a result of having the most pleasant evening yesterday, a sleepover by Stine who smiled at me when she went to work this morning, and the fact that Belinda and I now sending super funny snapchats to eachother. It’s the little things in life that mean so insanely much, and the evening yesterday was just absolutely wonderful. We emptied some bottles of wine, and went out to buy midnight snack sometime after twelve. At that point we were far from sober, but luckily I feel great today. 

I am awake, I have eaten breakfast, and now I have to show you a closer look at the indescribable cool nail polish I used yesterday. 

This is a new favorite from OPI, in the color «Solitaire» which is nothing but insanely hot. Two layers of this gives a wicked cool result, and some beautiful nails that goes with everything. I’m hooked!

How are you today, sweethearts?

SMASK

Annonse