Annonse

SOLO GOODIEBAG

//Annonse

Hahahah, looook at meeee!

Nå mangler jeg bare ski på beina og en stekende påskesol midt i fleisen!

Mine damer og herrer, la meg presentere superduper-appen til Solo før jeg viser dere mer fra Paris, for her kan man jo vinne premier, og premier er GØY! Alle liker fine premier. Fine premier er LIVET! Haha..

Sånn som denne genseren jeg har på meg overr her f.eks., og denne er bare én av de mange festlige produktene dere kan vinne gjennom Solo Goodiebag-appen! Man blir jo bare glad av å ha på seg en sånn koselig strikkegenser, og et øyeblikk der følte jeg at jeg var på fjellet. Jeg vet ikke med dere, men jeg føler liksom at Solo hører påsken og fjellet til. Litt sånn som Kvikk Lunch, haha!

Men alright.. Jeg er ikke på fjellet, jeg er i Paris, men gjennom denne appen får jeg likevel litt herlig påskefølelse. Last den ned, delta i konkurransen, følg med på Solo sin reklame som har en egen kode som registreres av appen, og få umiddelbart beskjed om du har vunnet. Enklere er det ikke, og er du en av mange heldige vinnere sendes produktene til deg ila. kort tid! Skulle du ikke vinne en av de mange fete premiene, vinner du Solo-cash, og disse kan du bruke på butikken for å få deg en gratis Solo. Hurra!

Gøy, gøyere, GØYEST!!

Nå skal vi oppleve mer av deilige Paris, og på planen står bl.a Eiffeltårnet, Montmartre, og masse annet hyggelig. Vi gleder oss max!

Måtte dere få en vidunderlig søndag, fininger ♥ LOVE YOU ALL!

Klem i fleng  

Annonse