Annonse

SOM EN UNGE PÅ JULAFTEN…

Annonse: Fotoknudsen

Er det noe som får meg til å bli like giret og begeistret som et barn på julaften, så er det når jeg får en SMS fra Posten om at «din pakke fra fotoknudsen er på vei» . Wiiii! Da kjenner jeg at det kribler i hele kroppen… Jeg gleder meg så vanvittig til å ta en titt på innholdet, og er alltid like spent på om det jeg har mekket ihop er like fint som jeg håper på. Ikke én gang har jeg vært skuffet, og jeg elsker, elsker, eeelsker fotobøkene fra fotoknudsen.

Før vi går videre må jeg komme med en liiiten advarsel, haha. Ved å scrolle nedover vil dere bli eksponert for jul! Jeg hadde nemlig en foto-shoot her forleden hvor tema var jul, så da benyttet jeg anledningen og de «julete» omgivelsene til min egen lille fotoknudsen-shoot. En fotobok er jo tross alt verdens fineste julegave, så da ble det liksom noe ekstra hyggelig over å vise fotoboken frem i sitt rette element…

Jeg begynner å få en solid samling her hjemme nå, og jeg koser meg så vanvittig når jeg blar meg gjennom bøkene. Der dukker de nydeligste bilder opp på hver eneste side – både av koselige omgivelser, men også av dem jeg er så glad i. Familie, familiesituasjoner og hyggelige sammenkomster med gode venner. Minner. Foreviget i en lekker fotobok. Jeg elsker det ♥

Og som jeg har nevnt flere ganger, er en personlig fotobok den desidert fineste gaven man kan gi til noen man er glad i. Alle, og da mener jeg alle, blir glad for en fotobok.

Denne gangen laget jeg boken i appen til fotoknudsen, og det var så latterlig enkelt. Åpne appen, velge ønsket format på boken, laste opp bilder, trykk på en knapp og vipps – så er bildene fordelt utover x-antall sider. Du kan selvsagt redigere dem og plassere bildene slik du vil, men om du ønsker at dette skal gå fort, er det altså gjort på 1-2-3.

Heretter blir det bruk av appen hver eneste gang jeg skal lage fotobøker, og det kommer til å bli en del fremover, for å si det mildt. Og til jul? He he, jeg tror det er flere familiemedlemmer som kan forvente fotobok under treet i år.

Det er ingen hemmelighet at jeg tar en del bilder i løpet av en måned. Det er heller ingen hemmelighet at jeg er over gjennomsnittet begeistret for Grünerløkka. Og som selvutnevnt Grünerløkka-ambassadør, ønsket jeg denne gangen å lage en helt egen fotobok om Løkka, som en hyllest til den fantastiske bydelen.

«Livet på Løkka» kalte jeg den, og den er så fin. Og jeg synes det er koselig å ha disse bøkene liggende fremme når vi får besøk, sånn at de kan sitte og bla gjennom alle disse hyggelige øyeblikkene ♥

Jeg har selvfølgelig en rabattkode på lur til dere, som kan komme godt med nå når vi sakte men sikkert nærmer oss jul. Bare 8 søndager til jul, for å være litt mer presis… Og hvor deilig er det vel ikke å bli ferdig med julegavene før vi entrer desember? Det er i hvert fall mitt mål i år!

Rabattkoden: KRISTIN40 gir dere hele 40% rabatt på alle produkter. Koden er gyldig mellom 27.oktober og 07. november! Kjøp din fotobok HER


Nå skal vi ut på enda en trilletur… Det er jo noe av det hyggeligste som finnes når været er fint! Håper dere alle har en vidunderlig søndag ♥

Annonse