Annonse

SOMMER ÅRET RUNDT

//Sponset behandlig

Hallaisen, fininger ♥

Jeg har akkurat kommet hjem igjen etter et møte i sentrum, og sitter nå og koser meg med frokost før jeg skal bort i butikken. I dag tenkte jeg å starte dagen med litt topisk stemning her på bloggen, noe som gjør godt på kalde dager som denne.

Det er nemlig ikke bare i sjappen min det er sommer året rundt… Sommeren finner man også i det jeg mener er byens fresheste frisørsalong, nemlig KUTT på Grünerløkka. Du blir rett og slett så glad av å komme inn her, og hele stedet gir deg både reiselyst og et smil om munnen.

IMG_0071

Noen timer før gallaen på søndag, fikk både Dennis og jeg en runde i frisørstolen – vi har jo faktisk ikke vært hos frisøren siden i fjor, og håret til Dennis er jo ikke akkurat så jevnt og fresht etter mine mange runder med kjøkkensaksen, haha.

Heldigvis fikk vi god hjelp her borte – litt sånn i siste liten siden det er typisk oss, og jeg må jo bare rope hurra for at Kutt faktisk holder åpent på søndager. Jeg løp rundt som en happy galning med kamera, og prøvde å fange alle de superfine detaljene fra hele verden… Altså, bare se på denne salongen! Er den ikke fresh? Surfebrett, retro elementer, palmer og freshe farger – jeg elsker dette!

IMG_0090

IMG_0060-2

IMG_0114

IMG_0082

IMG_0058

IMG_0111

IMG_0097

IMG_0107

IMG_0076

IMG_0085

Nå er jeg glad. Disse bildene gjør meg varm langt inn i hjerteroten, og nok en gang får man bevist at farger gjør en happy!

Sees vi i butikken i dag, skjønninger? Jeg holder åpent til klokken 17.00, og gleder meg til å se dere ♥

Suss og klem

Annonse