Annonse

SOMMEREN 2020

Happy lørdag, fine, fine dere ♥

Nå begynner hverdagen å nærme seg en ny normal, og det betyr mer aktivitet her inne også. Jeg gleder meg! Blogg har dødd litt ut de siste månedene, føler jeg… Merker dere dette også? Er blogg helt ut, eller fortsatt noe som er kjekt å klikke seg innom?

Jeg synes det er så hyggelig å sette meg ned for å skrive til dere, men sånn som livet har vært det siste året, har bloggen føltes mer som et mas og ot ork, enn noe hyggelig. Jeg har jo ønsket å prioritere all min tid med Falk, og når jeg omsider får litt alenetid på kveldene, er det mer fristende å slenge seg ned i sofakroken, enn å åpne macen. Men nå, folkens… Nå har Falk begynt i barnehagen, og da kan jeg faktisk bruke arbeidsdagen på det som jo er en av mine arbeidsoppgaver. Blogg! Håper dere blir med meg videre ♥

I dag tenkte jeg å dele videoen vi har laget fra årets sommerferie. Det passer fint nå når vi har kommet oss til midten av august, men husk at sommeren ikke er over enda, hehe. August er en sommermåned, så nå må vi ikke forhaste oss inn i høsten, ok? Det skal nok bli nok strikkegensere og kopper med kakao, for å si det sånn. Men nå må vi nyte sommeren til det fulle før den forsvinner. Men sommeren, dere… For en MAGISK sommer vi har hatt… I denne videoen oppsummerer vi sommerferien vår, og tar dere med på en aldri så liten roadtrip på vestlandet. Denne ferien kan vi leve lenge på!

Kos dere glugg ihjel i helgen, fine venner. Og kom gjerne med noen ønsker i kommentarfeltet under her, til hva dere ønsker at vi skal gjøre på YouTube fremover. Love ya’ll!

 

Annonse