SOMMERENS FINESTE LEPPESTIFT

Dagen før vi suste av sted til København, tok jeg turen innom Kicks for å finne den perfekte leppestiften. Jeg har i lang tid drømt om en korall-rosa/rød leppestift som ikke er matt, som gir akkurat passe fukt, som ikke glinser for mye, men som samtidig føles silkemyk på leppene. Den må ha en kremete konsistens og en farge som både holder lenge, og som også er sommerens fresheste farge. Den ultimate leppestiften har vært vanskelig å finne, men tror dere ikke at den dukket opp på Kicks? Hell yeah!

Jeg bruker lite sminke, men når jeg skal pynte meg litt ekstra, er det en fresh farge på leppene som gjelder. Det nye tilskuddet i sminkepungen ble tatt imot med åpne armer og et stort glis – denne her har jeg letet etter i evigheter. Leppestiften er ekstra fin å se på der den ligger i sminkevesken, takket være lokket som er dekorert med de fineste palmene, og alt i alt er dette bare leppestift-perfeksjon! Halleluja!

Leppestiften kommer fra Urban Decay (som selvfølgelig er 100% cruelty-free). Fargen heter 100 Degrees, og den er rett og slett fantastisk! Jeg mener å huske at jeg betalte like under 200-lappen for leppestiften, og jeg har faktisk brukt den hver dag siden den havnet i handlekurven. Like perfekt til hverdags som til fest!

Vi har sjekket ut av hotellet, og skal nyte litt mer av Køben før vi suser hjemover. Det er ufattelig deilig å ha bil – da kan vi ta det i vårt tempo, uten å måtte ta hensyn til flytider. Vi kjører når vi er klar for det, og det er så deilig.

Nyt dagen, fine venner ♥ Sees senere!